Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Han reokupat el Banc expropiat
27 nov 2016
Aquest matí s'han retirat les planxes metàl·liques.
El Banc Expropiat ha estat reokupat de nou (IV)

Avui hem tornat a entrar al Banc. Ho hem fet perquè el Banc Expropiat és un espai ple de vida i el projecte segueix viu. Perquè no podem permetre que el local generi un benefici econòmic al propietari Manuel Bravo Solano, un especulador de cap a peus.

Considerem que el Banc -com tots els espais alliberats- és de qui l’utilitza i no de qui en treu un profit econòmic a costa de la misèria dels altres. La historia d’aquest local és un dels exemples més explícits del procès de gentrificació que viu la Vila de Gràcia i que les veïnes patim dia a dia.

Per això, des del primer desallotjament hem plantat cara de divereses maneres a Manuel Bravo Solano. Durant dues setmanes ens vam mobilitzar per tornar a entrar, assenyalant als responsables, vam reokupar de nou l’espai dos cops i al llarg dels darrers mesos hem organitzat gairebé cada dia de la setmana un punt d’informació a la cantonada del Banc.

Des de l’agost hem traslladat les activitats a la Sucursal però avui ha arribat el moment de recuperar un espai que pertany al barri desde fa 5 anys. La solidaritat, l’autogestió i el suport mutu són el nostre camí per construir la Gràcia que volem.

Manuel Bravo Solano, fora del barri! El Banc Expropiat es queda a Gràcia.

27 de novembre del 2016

twitter: https://twitter.con/banc_expropiat?lang=en

ElPeriodico: http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/barcelona/grup-torna-entrar-banc-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Han reokupat el Banc expropiat
28 nov 2016
¡Cracks! difoneu les convocatòries de manis i demés que ens veurem per allà.
Sindicato Sindicat