Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme
Exposicó: Juan Andrés Benítez, 3 anys sense tu.
09 oct 2016
Durant la setmana del 10 al 17 d’octubre de 17 a 21h tindreu l’opotunitat de vistar al CSO La Rea l’exposició Juan Andrés Benítez, 3 anys sense tu.
Durant la setmana del 10 al 17 d’octubre de 17 a 21h tindreu l’opotunitat de vistar al CSO La Rea l’exposició Juan Andrés Benítez, 3 anys sense tu.

L’exposició és un recorregut que versa sobre la trajectòria de la campanya Justícia Juan Andrés durant els seus tres anys d’existència. Fotos, vídeos i textos ens aproparan de la millor manera als moments viscuts per les activistes que han participat en la lluita alhora que ens ajudaran a preservar la memòria de Juan Andrés i a recordar que aquesta guerra encara no s’ha acabat.

Els mossos condemnats, després d’autoinculpar-se durant el judici i declarar-se homicides, tornaran a exercir com a policies i seran readmesos al cos. Aquesta decisió la certifica la resposta que van rebre per escrit els representants de la campanya per part del Director General de la Policia, un document que podreu trobar a l’exposició. Pensem que és inadmissible que els homicides tornin a exercir i per tant que tornin a percebre un sou provinent de l’erari públic. La impunitat amb què actuen alguns membres de les institucions estatals és preocupant. Casos com aquests provoquen que no ens creguem el seu relat, tampoc la seva justícia, no podem, ens han obert els ulls a cops i ens és impossible tancar-los. És per això que des dels col·lectius, els moviments socials i populars, els casals, els ateneus, els centres socials i en definitiva, des del carrer, seguirem exigint a totes hores i de totes les maneres, justícia. Justícia Juan Andrés!
Mira també:
https://csolarea.wordpress.com/2016/10/09/exposicio-juan-andres-benitez-3-anys-sense-tu-del-10-al-17-doctubre-al-cso-la-rea/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat