Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : immigració : sense clasificar
Boicot contra el bar racista i elitista "l'Intrèpid de Gràcia"
08 oct 2016
ABANS ERA UN BAR DE “XINOS”, ARA ÉS UN BAR DE MERDA
14462810_1161287687290928_7830948962580966914_n.jpg
IMG-20161007-WA0004.jpg
IMG-20161007-WA0005.jpg

Millor bars de xinesos que bars per a turistes i hipsters

No podem quedar indiferents davant els comentaris racistes escopits a les xarxes socials per part dels nous propietaris del bar “Intrèpid de Gràcia”, al carrer Torrent de l'Olla, 176 (antic Orlyt). “Érem un bar de xinesos. Ara sóm un bar”, deixaven anar aquests individus. El nivell d'odi xenòfob que transpuen aquests mots seria suficient raó, en la nostre opinió, per deixar les coses ben clares a aquests petits aprenents de nazi i no parar fins a aconseguir que el seu local tingui el mateix destí que la Llibreria Europa: abaixar la persiana.

Però, si amb això no n'hi hagués prou, al racisme s'hi suma una hipocresia classista que encara afegeix més llenya al foc. “S'ha de ser molt intrèpid per comprar un bar de 'chinos' i que torni a ser de barri”, vomitaven. Doncs bé, veiem el seu concepte de “bar de barri”. L'Orlyt era un bar popular amb preus assequibles, i ho va ser tan quan el regentava una família andalusa com quan se'n va fer càrrec una família xinesa, que en va mantenir el model de gestió.


A “l'Intrèpid” en canvi, unes patates braves costen ni més ni menys que 6,50 euros. És un bar per a elits, dirigit a hipsters (la versió moderna-guai del pijo) i sobretot, a turistes, com deixa clar la carta en anglès que té penjada a la porta. És un local que fomenta la gentrificació i la turistització que, a costa de pujar els preus dels comerços i dels pisos, expulsa del barri a les veïnes que hi vivim. L'Intrèpid, doncs, no és un bar de barri. És un bar contra el barri.

Per tot això, cridem a tot el veïnat a fer BOICOT A L'INTRÈPID DE GRÀCIA, a no consumir-hi i dissuadir la gent de què ho faci i a emprendre les accions que cregui oportunes perquè aquest local nefast desaparegui del mapa de la vila de Gràcia


Assemblea Llibertària l'Oca de Gràcia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Boicot contra el bar racista i elitista "l'Intrèpid de Gràcia"
08 oct 2016
Aquest és un BAR-SURA
Re: Boicot contra el bar racista i elitista "l'Intrèpid de Gràcia"
08 oct 2016
Con estos precios, yo siempre hago boikot a un bar, jejejej.
Fora l'intrepido de la vil.la
Sindicato Sindicat