Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: immigració
[La Cinètika] 07/10 Xerrada i projeccions migrants: “Lounapo”
04 oct 2016
Divendres 7 d’octubre a les 20h acollim un acte organitzat per la Cofradía de Navegantes Anarquistas per donar veu a l’associació Lounapo, en la seva gira de projeccions sobre la qüestió migrant en relació al mar.
L’associació Lounapo, amb base a Marsella, realitza projectes no lucratius en relació a la vela i el mar. Per les seves accions i el seu funcionament, exigeix a les seves sòcies una implicació basada en principis igualitaris i de rebuig a tota forma de discriminació o dominació.

Aquest estiu han fet una primera travessia pel nord d’Itàlia, Còrsega i Sardenya, projectant documentals sobre la migració. L’objectiu és sensibilitzar davant el drama que es viu a Europa entorn la migració de persones i denunciar l’abandonament i, per contra, la repressió que exerceixen els estats de la Unió Europea.

El seu veler, Albatros 2, va salpar el 12 de setembre cap a Tànger per participar a la trobada internacional organitzada per l’associació Alarmphone.org contra Frontex (l’agència europea que coordina la protecció de les fronteres). En la seva ruta de tornada a port fan escala a Barcelona per continuar desenvolupant el projecte de projeccions entorn la migració.
Mira també:
https://lacinetika.wordpress.com/
https://cofradiareclamar.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat