Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Actualització de les companyes preses a Köln
28 set 2016
CATALÀ

Actualització de la situació de les companyes que es troben preses a Köln acusades d'atracar bancs a Aachen

La companya detinguda a Àmsterdam ha estat extradida i traslladada a la presó de Köln on també es troba empresonada la companya detinguda el passat 13 d'abril a Barcelona.
Ens informen de que les dues han estat mogudes a mòduls d'aïllament per evitar qualsevol tipus de contacte i comunicació entre elles.

Aquesta nova mesura repressiva representa un increment del càstig, no només per les fortes limitacions objectives que el propi règim implica, sinó perquè evidencia un cop més que el poder busca trencar amb qualsevol tipus de contacte i comunicació entre companyes, en una situació en la que la comunicació amb l'exterior ja és altament controlada i limitada.

Encara que aquesta miserable decisió no ens sorprèn, ens omple de ràbia saber que ademés de ser privades de la seva llibertat, la seva situació empitjora al estar aïllades de les activitats i les relacions amb les altres preses.

Davant d'aquest aïllament de murs, barrots i règíms volem respondre un cop més amb tota la força, la ràbia i la solidaritat possible.
Intentar trencar el cèrcol sigui com sigui, enviant-lis tot el nostre amor, afecte i suport amb les nostres cartes, les nostres veus o les nostres accions solidàries.

La nostra passió per la llibertat és més forta que tota autoritat.
Fins que tots els murs caiguin a terra.
Solidaritat amb les preses anarquistes.



CASTELLANO

Actualización sobre las compañeras presas en la cárcel de Koln, acusadas de atracos a bancos en Aachen.

Una vez extraditada y traslada la compañera detenida en Amsterdam a la cárcel de Köln dónde también está encerrada la compañera detenida el 13 de Abril en Barcelona, nos informan de que las dos compañeras han sido trasladadas a módulos de aislamiento para evitar cualquier tipo de contacto y comunicación entre ellas.

Esta nueva medida representa un mayor castigo, no sólo debido a las fuertes limitaciones objetivas que este regimen implica, si no también porque el poder, una vez más, busca romper cualquier tipo de contacto y comunicación posible entre compañeras, en una situación dónde ya la comunicación con el exterior es altamente controlada y limitada.

Aunque esta miserable decisión no nos sorprende, nos llena de rabia saber que además de ser privadas libertad, su situación empeora al estar aisladas de las actividades y relaciones entre presas.
Pero a este aislamiento de muros, barrotes y regímenes queremos responder una vez más con toda la fuerza, la rabia y la solidaridad posibles.
Rompiendo el cerco sea como sea, enviándoles todo nuestro, amor, cariño y apoyo con nuestras cartas, nuestras voces, nuestras acciones solidarias.

Nuestra pasión por la libertad es más fuerte que toda autoridad.
Hasta que todo muro caiga.
Solidaridad con lxs presxs anarquistas.
Mira també:
http://solidaritatrebel.noblogs.org

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more