Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia
Campaya antitaurina
11 ago 2003
Com cada penúltim diumenge d'Agost, el diumenge 24 s'ha organitzat una manifestació Antitaurina a la ciutat de Girona.S'ha quedat a 3/4 de 5 a l'estació d'Olot (davant l'estació de Renfe)
La campanya antitaurina continua en marxa, desde Maulets us animem a escriure al cap d'àrea de cultura de l'Ajuntament de Girona per exposar-li el que pensem de les curses de braus. El seu correu es: capcultura ARROBA ajgirona.org , a continuació teniu un exemple de carta que podeu enviar. Feu còrrer aquesta idea a tots i totes les conegudes, col·lapsem l'Ajuntament, i més ara que van en coal·lició amb el ecologistes de debò (Ic-V).

Benvolgut, Com a persona preocupada pel lamentable espectacle que suposen les curses de braus a la ciutat de Girona, us demano que feu un pas endavant en la defensa de la cultura que ens és pròpia i alhora una valenta aposta pels drets dels animals. Girona no es mereix acollir aquest sangonós i fosc espectacle taurí a la plaça de braus. A les vostres mans està fer de Girona una ciutat més respectuosa on mai més se celebrin toros. Ben cordialment,

Comentaris

Aste Nagusia antitaurina a Bilbao
13 ago 2003
Ya sólo nos faltan 3 días para que estalle la Aste Nagusia, fiestas de Bilbo.
Como otros años, habrá concentraciones en la entrada de la plaza de toros para protestar contra el "arte". Y después, manifestación hasta las txosnas.
EZ, EZ, EZ. ZEZENKETARIK, EZ.
Sindicat Terrassa