Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Manresa] 29S Escriptura de cartes i kafeta solidaria
23 set 2016
Hola a totes,

Com algunes ja sabeu, des de fa un temps s’està duent a terme a l’Ateneu Anarquista La Ruda, un espai solidari d’escriptura de cartes a companyes
empresonades d’arreu.

A través d’aquest escrit us volem convidar a participar d’aquest espai, que obre el seu nou cicle el pròxim dijous 29 de setembre.

En aquest espai d’escriptura s’inclourà l’intercanvi d’informació i actualització de la situació de les nostres companyes empresonades. Amb la intenció també de generar reflexió entorn a la pràctica de la solidaritat.

Amb aquest punt d’encontre volem d’una banda, potenciar les eines de comunicació i de suport amb les companyes empresonades, que trenquin l’aïllament al qual se les té sotmeses. D’altra banda donar entendre que l’escriptura de cartes hauria de ser una pràctica solidària bàsica, integrada en la resta de pràctiques que assumim en el nostre fer quotidià.

Us convidem a venir, escriure a alguna companya i després gaudir d’una hamburguesada vegana. També demanem que es portin llibres de regal, amb l’objectiu d’omplir paquets destinats a diverses companyes empresonades.

Dijous 29 a partir de les 19h escriptura de cartes
+ Hamurguesada vegana a les 21h
a l’Ateneu Anarquista La Ruda

C/Verge de l'Alba, 12 - Manresa
Mira també:
http://www.bllibertari.org/29-setembre-escriptura-de-cartes-i-kafeta-solidaria.html

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa