Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
[1OCT] Concurs mural "la cinetika"
23 set 2016
IMG_20160923_120337.jpg
La lluita per la llibertat dels presos i les preses politiques, ara té una nova proposta.

Des de La Cinètika busquem gent amb ganes i bon gust per fer un mural que se sumi a la idea de la solidaritat, suport mutu i autogestió. Tot allò que pugui connectar amb la solidaritat amb les preses polítiques.

De què va aquest mural? Doncs tenim una paret buida a la que volem donar vida. Per això estem buscant gent amb ganes de fer-ho. Aquest mural té una proporció de mes o menys 8×2 metres i el que volem és que la teva creativitat no tingui fronteres. El que no volem és que reprodueixi sang i mort. Volem que aquest mural sigui el més invitatiu possible.

Ara tu ens preguntarás: Com puc participar? Tens la data límit fins al 30 de setembre. Ens podrás presentar la teva idea tots els diumenges a les 19:30 a La Cinètika.

Hauràs de deixar la teva proposta a La Cinètika i amb totes les recollides farem una exposició.

Aquesta exposició se celebrarà l’1 d’octubre, amb sopar musical vegà, amb un concert més que especial i bona música per part de Radio Bronka. El millor d’això es que la gent que visitará la expo tindrá la oportunitat de triar la idea que més li agradi i amb els resultats, seleccionarem la proposta més popular. Aquesta serà la que tindrà l’espai per fer aquest mural i la persona responsable no haurà de preocupar-se per les tintes i esprais. Tot això a càrrec de La Cinètilka.

Qui tingui interès de participar en aquest projecte més guai i si teniu alguna pregunta o dubte, podeu escriure per: lacinetika ARROBA riseup.net.

T’estem esperant i et volem conèixer!

This work is in the public domain

Comentaris

Idees oberts, participar Aurelio Gonzato
23 set 2016
Modificat: 04:48:46
animar Indy!
Re: [1OCT] Concurs mural "la cinetika"
28 set 2016
encontrado!
:-)
http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/11/large/Aurelio.Gonzato.
Re: [1OCT] Concurs mural "la cinetika"
28 set 2016
otro....
:-))

http://barcelona.indymedia.org/usermedia/image/2/large/Aurelio.Gonzato.X
Sindicat Terrassa