Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Nova ocupació del Banc Expropiat
16 ago 2016
Ocupar un altres espai; continuar lluitant per tornar al Banc Expropiat

Divendres passat, dia 12 d’agost, vam okupar un espai a la Vila de Gràcia. No és un nou Banc Expropiat, no serà l’espai on continuï el projecte. I no ho serà per moltes raons, tant perquè físicament el nou espai no reuneix les condicions de mida mínimes que el projecte necessita per desenvolupar-se, com perquè nosaltres encara tenim la viva convicció de tornar a l’espai on érem. Tornar al local desallotjat del Banc Expropiat no ha d’entendre’s simplement com la pugna per un espai físic, sinó que en la lluita contra l’especulació a Gràcia ha de ser una prioritat impedir que Manuel Bravo Solano es quedi amb aquest local.

Necessitàvem un espai perquè el projecte també depèn d’un punt físic on reunir-nos, deixar coses y continuar construint-nos; és per això que hem decidit obrir l’espai abans de festes de Gràcia, per assegurar-nos que passa el temps necessari perquè la policia no tingui l’argument legal de desallotjar-nos en 72 hores, sinó que s’hagi d’obrir un procés legal que, per la burocràcia que implica, obligui que passi tot el mes d’agost i així evitar que tingui lloc cap conflicte durant aquests dies. Com qualsevol veïna del barri volem passar-ho bé a les festes, que també són nostres, compartir tota la feina feta tant dels guarnits com de les programacions i gaudir d’aquests dies en què el carrer es converteix en un gran lloc de reunió. Coneixem bé tot l’esforç que totes hem invertit en la preparació de les festes i volem gaudir-les de la millor manera possible.

Dimecres a les 20.30 farem públic el lloc on tindrem la nostra nova petita seu.

Us animem a passar pel nostre espai de festes, som on hem estat els últims mesos, a la porta del Banc Expropiat. Hi celebrarem les festes cada tarda de 20h a 24h.
Mira també:
https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2016/08/16/ocupar-un-altres-espai-continuar-lluitant-per-tornar-al-banc-expropiat/
https://twitter.con/Banc_Expropiat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat