Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
[cat] Trespass: inauguració de una revista en línia sobre okupació
15 ago 2016
Trespass és una revista publicada ocasionalment que recopila reflexions sobre experiències personals, assajos, articles, actes de conferències, entrevistes, debats, cartes i altres intervencions de persones i col·lectius que utilitzen la usurpació per promoure el canvi social. Trespass és una revista autogestionada d’accés obert que no rep cap mena de finançament. És multidisciplinària i publica treballs en diferents idiomes.

Volem proporcionar a les persones que ens escriuen la possibilitat de publicar textos en la seva llengua. Considerem que la diversitat lingüística pot fomentar una major qualitat literària dels materials que es publiquen. Per tant, la versió impresa de Trespass consistirà freqüentment en articles en diversos idiomes, però farem també edicions especials adaptades a determinades comunitats lingüístiques, que compartirem físicament a preus assequibles.

Els articles publicats seran revisats per tercers sobre temes de recerca relacionats amb les lluites per l’okupació a través del món. Seleccionem les persones que revisen els articles d’acord amb el seu coneixement de la matèria, intentant mantenir una certa diversitat de perfils. La teoria pot redactar-se en qualsevol tipus de format, animem a qui ens escriguin a desenvolupar una diversitat d’estils per arribar a una major audiència. Més informació sobre la nostre línea editorial ací: https://www.trespass.network/?page_id=118&lang=ca

D’altra banda, les entrades del bloc estan obertes a tot tipus de formats: comunicats; imatges; manifestos; notícies; crides a la solidaritat; etc. L’enfocament està en facilitar la comunicació entre okupants i activistes a nivell mundial, i a contribuir a les xarxes que estan alineades amb l’okupació, per ampliar la visibilitat de les seves demandes i accions.

Més informació sobre la mena de materials que volem publicar ací: https://www.trespass.network/?page_id=116&lang=ca

trespass.network // twitter/trespassnetwork // editor [at] trespass [dot] network
Mira també:
http://trespass.network
http://twitter/trespassnetwork

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa