Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
comunicat armadillo
08 jul 2016
BBVA ha comprat l'Armadillo i vol desallotjar nens, joves i avis. La data és el 27 de juliol CONVOQUEM col·lectius i simpatitzants perquè vinguin a esmorzar aquell mateix matí.
Les persones i famílies residents de l'Armadillo, un bloc de pisos i de cases aparellades entre el carrer Sant Salvador i Santa Clotilde de Gràcia, estem en perill imminent de desallotjament. L'espai era propietat de la immobiliària Vega 70, que va fer fallida. El bloc de pisos i les cases van ser ocupades l'any 2013 per iniciativa de dues mares amb criatures petites que havien estat desnonades o que corrien el risc de ser desnonades. L'ocupació va fer-se realitat amb la col·laboració i suport de l'Assemblea d'Habitatge de Gràcia. Des d'aleshores i fins avui, l'Armadillo ha estat la casa de gent d'edats diferents i d'orígens diversos. Entre nosaltres hi ha gent de més de seixanta-cinc i un nounat que aviat farà un mes.

A principis de juliol, el nostre advocat ens va fer saber que l'entitat bancària BBVA havia comprat l'Armadillo i que es reobria el cas. La data fixada per al desallotjament és el 27 de juliol del 2016. Les persones i famílies residents a l'Armadillo tenim intenció de mantenir les nostres llars i així ho fem saber a la resta de col·lectius. Es convoca els col·lectius de la Vila de Gràcia davant de l'Armadillo el dimecres 27 de juliol.

Organitzarem un esmorzar a partir de les 9h (preus a la voluntat)
Estigueu pendents de les properes convocatòries.

L'Armadillo és un mamífer terrestre que quan és atacat s'enrosca en forma de bola per protegir-se. Així seguirem fent nosaltres, resistim!
Mira també:
http://@ArmadilloVdg
https://armadillovdg.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat