Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[ALERTA] Comença el procés d'extradició de la companya detinguda el passat 13A
30 jun 2016
Ahir dia dimecres 29 de juny, al voltant de les 17 hores, carcellers del centre penitenciari de Soto del Real es van presentar a la cel·la de la companya detinguda el 13A per informar del seu trasllat immediat i fer que recollís totes les seves coses.

Això significa que el procés d”extradició – normalment portat sota un fort silenci cap a l’exterior, sense donar la possibilitat d’avisar a la persona traslladada- ja s’ha consumat, o es consumarà com a molt tard avui. Es fa així finalment efectiva l’Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa a principis del mes d’abril des d’Alemanya contra la nostra companya, en tant que acusada d’haver participat de l’expropiació d’una oficina bancària del Pax Bank a la ciutat d’Aachen l’any 2014.

Sabem que la companya porta amb ella no només la determinació i la convicció dels seus principis polítics revolucionaris, sinó també totes les mostres de solidaritat i de suport que li heu mostrat aquest temps, recordant-li que no està ni estarà sola davant un Estat que persegueix i ataca a totes les que es rebel·len contra el seu ordre de misèries.

Des d’aquí cridem a portar al carrer el nostre suport a ella i a totes les lluitadores represaliades i recordem que en resposta a l’extradició s’ha convocat una concentració a Manresa demà divendres 1 de juliol a les 20h a la Plaça Sant Domènec.

Seguirem informant.

LA VOLEM LLIURE, LA VOLEM A PROP!

SOLIDARITAT AMB LES ACUSADES D’EXPROPIAR BANCS A AACHEN!

LLIBERTAT PER TOTES LES LLUITADORES PRESES I PERSEGUIDES!



[cas]



Ayer día miércoles 29 de junio, alrededor de las 17 horas, carceleros del centro penitenciario de Soto de Real se presentaron en la celda de la compañera detenida el 13A para informar de su traslado inmediato y hacer que recogiera todas sus cosas.

Esto significa que el proceso de extradición - normalmente llevado bajo un fuerte silencio hacia el exterior, sin dar la posibilidad de avisar a la persona trasladada- ya se ha consumado, o se consumará como muy tarde hoy. Se hace así finalmente efectiva la Orden Europea de Detención y Entrega emitida a principios del mes de abril desde Alemania contra nuestra compañera, como acusada de haber participado de la expropiación de una oficina bancaria del Pax Bank en la ciudad de Aachen en 2014.

Sabemos que la compañera se lleva con ella no sólo la determinación y la convicción de sus principios políticos revolucionarios, sino también todas las muestras de solidaridad y de apoyo que le habéis mostrado este tiempo, recordándole que no está ni estará sola ante un Estado que persigue y ataca a todas las que se rebelan contra su orden de miserias.

Desde aquí llamamos a llevar a la calle nuestro apoyo a ella y a todas las luchadoras represaliadas y recordamos que en respuesta a la extradición se ha convocado una concentración en Manresa mañana viernes 1 de julio a las 20h en la Plaça Sant Domènec.

Seguiremos informando.

LA QUEREMOS LIBRE, LA QUEREMOS CERCA!

SOLIDARIDAD CON LAS ACUSADAS DE HABER EXPROPIADO BANCOS EN AACHEN!

LIBERTAD PARA TODAS LAS LUCHADORAS PRESAS Y PERSEGUIDAS!
Mira també:
http://www.bllibertari.org/alerta-concentracio-solidaritat-rebel-13a-en-cas-dextradicio.html
https://solidaritatrebel.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa