Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
Represàlies contra la companya empresonada a Madrid acusada d’expropiar una entitat bancària
23 jun 2016
Des de fa uns dies, la companya anarquista empresonada a Soto del Real des del 13-A està sent objecte de diversos abusos per part de la direcció del centre. Al·legant "motius de seguretat" no tan sols se li ha denegat la possibilitat de mantenir una comunicació vis-a-vis amb la seva parella el dia del seu casament, sinó que també se li ha prohibit tota comunicació telefònica amb ella i amb una altra persona més. A més a més, el subdirector del centre li ha imposat diverses sancions disciplinàries per -segons ell- "incitar al motí" a les altres preses, i una altra més com a càstig per parlar amb altres preses durant la nit.

Entenem que tots aquests càstigs són represàlies per l'actitud combativa i solidària de la companya, que tot i la distància i l'aïllament ha continuat determinada a participar en les lluites del carrer, enviant un missatge de suport al Banc Expropiat de Gràcia, i una carta on es reafirmava en les seves conviccions i pràctiques polítiques de lluita contra l'Estat i el sistema capitalista.

Des del punt de vista de les que estem al carrer, tots aquests intents per emmudir-la i aïllar-la només poden revertir en una multiplicació de les mostres de solidaritat i dels esforços per difondre i fer córrer aquestes paraules seves per les quals la volen castigar encara més. Recordem també que en breu s'acaba el plaç fixat per a la seva estada a Soto del Real i que s'espera que la seva extradició a l'Estat alemany sigui el dia 30 de juny.

No permetem que acallin la veu de les lluitadores preses!

Trenquem el cèrcol amb el que volen aillar a les nostres companyes!

Corre la veu - Surt al carrer - Participa de les convocatòries - Actua!

 

 

[cas]

Desde hace unos días, la compañera anarquista encarcelada en Soto del Real desde el 13-A está siendo objeto de varios abusos por parte de la dirección del centro. Alegando "motivos de seguridad" no tan sólo se le ha denegado la posibilidad de mantener una comunicación vis a vis con su pareja el día de su boda, sino que también se le ha prohibido toda comunicación telefónica con ella y con otra persona más. Además, el subdirector del centro le ha impuesto diversos partes disciplinarios por -según él- "incitar al motín" a las demás presas del módulo de aislamiento, y otro parte como castigo por hablar con otras presas durante la noche.

Entendemos que todos estos castigos son represalias por la actitud combativa y solidaria de la compañera, que pesa a la distancia y el aislamiento ha continuado determinada a participar en las luchas de la calle, mandando un mensaje de apoyo al Banc Expropiat de Gràcia, y una carta donde se reafirmaba en sus convicciones y prácticas políticas de lucha contra el Estado y el sistema capitalista.

Desde el punto de vista de las que estamos en la calle, todos estos intentos para enmudecerla y aislarla sólo pueden revertir en una multiplicación de las muestras de solidaridad y de los esfuerzos para difundir y hacer correr estas palabras suyas por las cuales la quieren castigar todavía más. Recordamos también que en breve acaba el plazo fijado para su estancia en la prisión madrileña de Soto del Real y que se espera que su extradición al Estado alemán tenga lugar el dia 30 de junio.

¡No permitamos que acallen la voz de las luchadoras presas!

¡Rompemos el cerco con el que quieren aislar a nuestras compañeras!

¡Corre la voz! - ¡Sal a la calle! - ¡Participa de las convocatorias! - ¡Actúa!

Mira també:
https://solidaritatrebel.noblogs.org/post/2016/06/23/represalies-contra-la-companya-empresonada-a-madrid-acusada-dexpropiar-una

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Represàlies contra la companya empresonada a Madrid acusada d’expropiar una entitat bancària
27 jun 2016
alemán: https://linksunten.indymedia.org/en/node/183311
inglés/holandés: https://www.indymedia.nl/node/34065
Sindicat Terrassa