Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : immigració : amèrica llatina : pobles i cultures vs poder i estats
Dijous 30 de Juny, MANIFESTACIÓ. Si l’opressió és internacional, que també ho sigui la resistència.
17 jun 2016
DIJOUS 30 JUNY
MANIFESTACIÓ
18:30h Plaça Universitat


TEIXINT LLAÇOS DE SOLIDARITAT AMB LES LLUITES
cartell-manif-intern.jpg
Manifest-Manifestació Internacionalista.

El panorama actual tant a escala internacional com local és desolador. Centenars de milers de refugiades que fugen de zones que s’han tornat inhabitables, ja sigui per causes polítiques, militars, ecològiques i/o econòmiques. Països que estan duent a terme processos de neteja ètnica o que oprimeixen de forma salvatge a les seves poblacions amb la complicitat d’Occident. Una economia globalitzada, centrada en els beneficis, en l’explotació i en la destrucció del medi ambient. Guerres per tot arreu, finançades pels interessos imperialistes i per les multinacionals que aprofiten per saquejar els recursos naturals i culturals, apropiant-se dels territoris dels pobles originaris.. I la situació a Occident no és gaire millor, les poblacions acomodades dels països que podríem anomenar “zona de vianants del capitalisme”, cada cop es veuen més abocades a la misèria omplint les seves presons amb pobresa i dissidència.. I no podem oblidar els milers de milions de dones que pateixen sota les conseqüències d’un patriarcat global que se suma a la resta d’opressions.

Per tot arreu hem creat grups i organitzacions que reaccionem davant d’aquestes injustícies, no acceptem la realitat tal i com és i estem disposades a moure’ns i a lluitar per transformar-la. També som conscients que totes aquestes lluites en realitat són una de sola. La causa de totes aquestes desgràcies és la mateixa: un sistema capitalista, patriarcal i autoritari que està duent el món i les nostres vides, al límit de la supervivència, amb l’únic objectiu de garantir el poder i benestar d’una minoria.

Davant d’això manifestem que la millor forma de solidaritat amb la resta d‘oprimides i resistents del món, és dur a terme un canvi estructural allà a on vivim, reconeixent la necessitat d‘aprofundir els llaços entre les resistències que apareixen a tot arreu.

Si l‘opressió és internacional, que també ho sigui la resistència.

Organitzacions convocants:

–Azadi, Plataforma en Solidaritat amb el Poble Kurd
–CGT Barcelona
–Adherentes a la sexta Barcelona
–Comitè Solidaritat amb Leonard Peltier Barcelona
–La recol·lectiva
–Ítaca

Convidem a totes les organitzacions i col·lectius internacionalistes i solidaris a sumar-se a la convocatòria. Per a fer-ho cal enviar un correu a azadi.plataforma(arroba)gmail.com

Les organitzacions i col·lectius dedicats a causes internacionalistes podran llegir un manifest al llarg de la manifestació.
Mira també:
https://solidaritatinternacional.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat