Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
06 jun 2016
La darrera agressió contra dues noies aficionades de la selecció espanyola és la gota que fa vessar el got de la paciència de moltes i molts antifeixistes.

Aquesta darrera actuació es suma a una llarga, llarguíssima llista, d'agressions que en cap condició es podrien definir com a antifeixistes, i que en moltes ocasions té un component masclista i de gènere molt marcat. Pallisses a independentistes, okupes, violència purament gratuita fruït de l'haver pres alcohol i drogues, intimidacions i amenaces per motius purament absurds, tot això ha fet que cert entorn auto-denominat hooligan antifeixista suposi una amenaça més present que els propis feixistes que diuen combatre.

No dubtem que hi haurà bones persones i antifeixistes convençuts en l'entorn d'aquest grup, però això no és excusa per mirar cap a una altra banda. ´

FORA VIOLENTS MASCLISTES, GARRULOS I MATONS DEL MOVIMENT ANTIFEIXISTA!
PROU COMPLICITAT, VETEM ENTRADA ALS NOSTRES ESPAIS I FESTES D'AQUESTES NAZIS INFILTRATS!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
06 jun 2016
no són nazis... en tot cas és gent que li agrada la violència i busca una excusa ideològica... Jo no dic que a vegades no s'hagi de respondre violentament al feixisme, ni em considero pacifista. Ara bé, sovint l'antifeixisme és una excusa per la violència gratuïta i les frustracions personal igual que passa amb els nazis. Això explica com alguns skins antifes es passen a nazis i a vegades tot i que menys a antifes.
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
07 jun 2016
lamentable post. Pre-campanya electoral del nacionalisme espanyol a Catalunya i alguns ximplets seguint-lis el joc criminalitzant a gent.


No defenso ni dic que aquests hooligans dels que parleu tinguin el seu historial... però fa 20 anys tothom tenia clar, indepe o no, que la idea mateixa d'Espanya no era legítima, com a entitat supremacista i negadora de pobles. Ara resulta que uns holligans tarats tenen problemes amb unes ultranacionalistes espanyoles i comencem a inventar-nos nosequé del gènere i dir que "fora del moviment antifeixista"....


Quanta domesticació mental si algú pensa que una baralla entre apolítics i feixistes (espanyolistes) hi tenim alguna cosa a veure
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
07 jun 2016
Justificant l'agressió, dient que eren apolítics contra feixistes. Doncs no, eren nacionalistes catalans (Independentistes), agredint dos noies nacionalistes espanyoles.

Per mi no s'hauria de posar cap pantalla pública pels partits, ni de la selecció ni del Barça.

A mi no m'agrada l'estat espanyol monàrquic que mai ha trencat amb la dictadura, però no per això vaig pegant als aficionats de la selección.
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
07 jun 2016
bon judici sumaríssim el que es fa aquí contra el moviment antifeixista esportiu, relacionant-lo amb uns fets sense aportar proves de cap tipus. la frase de que suposa una amenaça ja és delirant total. aquesta crítica tant enervada sembla amagar una conducta reformista i individualista
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
07 jun 2016
A mi no m'agrada la generalitat monàrquica que mai ha trencat amb la dictadura, i també utilitza el futbol per tenir-nos distretes:

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/498131/index.php
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
08 jun 2016
Les grans gestes del que tu anomenes *moviment antifeixista esportiu*:

-deixar en coma un iaio ucraines
-pegar dues ximples fans de la seleccio espanyola
-pegar gent a un centre social independentista de gracia per pura diverso (i borratxera)
-pegar un fan de lEuropa (antifeixista)
-intimidar feministes de Gracia

Glorios, absolutament glorios.
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
08 jun 2016
És que "antfeixista" i "esportiu" (entenet per "esport" FUTBOL, FUTBOL i RES més que FUTBOL), és un oxímoron de culpó de mico. Com hom pot ser "anti-feixista" i seguidor d'un club, d'un esport competitiu, d'una puta merda d'empresa caoutalista els "treballadors" de les quals guanyen el que factura una multinazional, què a més s'arroguen el paper representatiu d'una puta nació? Lluuites viscerals entre descrebrats d'un bàndol i d'uanltre, aborregats,... sense detriment, és clar de què tota agressió física és comdemnable i més si és per part de diveroso individus "homes" contra una, dues o la quantitat que siguin de dones (siguin aqueste seguidores de la Roja o fans de Bob Marley). i pels imbècils que han posat el crit al cel en pla de què "s'està criminalitzant l'anti-feixisme". Si us sentiu al·ludits teniu DOBLE problema. És més, aquests fills de puta agressors, ells mateixos s'han autoetiquetat d'anti-feixistes i el "cabecilla", simpatitzant - militant - votant de les CUP. Què passa, que us pica? Doncs all i aigua. Quan hom diu que tot nacionalisme és feixisme és per quelcom. Continuéu auto-considerant-vos "d'esquerres" i mentjant-li la polla a Junts x 3% i justificant / ignorant / minimitzant el que fan els fatxes (d'esquerres o de dretes) de les vostres files.

EM CAGO EN EL FUTBOL, EN TOTES LES PÀTRIES I EN LA PUTA MARE QUE VA PARIR A LA BURGESIA, SOBRETOT LA CATALANA, PERQUÈ VISC ON ALS MAPES POLÍTICS DE COLORAINES HI DIU "CATALUNYA" I ÉS LA PUTA I FASTIGOSA BURGESIA QUE HAIG D'AGUANTAR.
Re: Hooligans, un tumor cancerígen al moviment antifeixista
08 jun 2016
Comparteixo que cal erradicar aquests comportaments intolerables que esmentes i no deixar-los passar.

No obstant, em pregunto si, donat que el seguidor de l'Europa que esmentes forma part del moviment futbolista antifa, es pot constatar doncs que no es pot criminalitzar el dit moviment per se de forma reduccionista.

D'altra banda, posats a criticar el futbol, dir que, sobretot a nivell infantil i juvenil ha fet molt de bé per l'antiracisme i la convivència
Sindicat