Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[NOVES INFORMACIONS] Qui hi ha darrera del Manuel Bravo Solano?
01 jun 2016

Quan a l’abril del 2014 Catalunya Caixa va vendre el local del Banc Expropiat a Antartic Vintage vam pensar que alguna cosa extranya hi havia darrera.

Catalunya Caixa havia patit una forta campanya de pressió per tal que no desallotgés el Banc Expropiat. Per què Antartic Vintage, una empresa relativament petita -amb un inicial capital social de 3.000 €- estava disposada a enfrontar-se a un conflicte que Catalunya Caixa havia donat per molt complicat?

Ja ens els seu moment vam dubtar si la família Bravo Solano tindria alguna mena de relació amb Catalunya Caixa, o dit amb altres paraules, si Catalunya Caixa havia venut el local a un entramat d’empreses que, directa o indirectament, estaven relacionades amb l’entitat bancària. D’aquesta manera, allunyava la pressió social d’ella i la dirigia, com a bona cortina de fum, cap a un conglomerat fosc d’empreses que es dediquen a l’especulació immobiliària.

Malgrat les sospites, no vam trobar mai cap informació sobre aquest tema. La mateixa opacitat de les empreses de la família Bravo Solano feien molt difícil trobar res clar: una llista interminable d’empreses que es dediquen al sector immobiliàri que es creen i es desfan als pocs anys; quasi sempre amb la mateixa adreça social; amb les mateixes persones ocupan càrrecs però intercanviant-los entre elles cada cert temps.

Al temps vam trobar el bloc humetestafa.blogspot.com on coneixíem la relació de Bravo Solano amb un altre personatge dedicat a les estafes immobiliàries.

Aquests dies que tota l’atenció s’està centrant en el Banc Expropiat, molta gent s’està posant en contacte amb nosaltres per a passar-nos informació nova sobre la família Bravo Solano. Fins ara són informacions inconnexes i no contrastades, però malgrat tot, a mesura que arriba informació més interessant es va posant tot.

Algunes d’elles són:

  • Ens han dit que el realment responsable de les empreses que hi ha darrera de la propietat de local del Banc Expropiat és el pare de Manuel Bravo Solano. Aquest personatge es va personar al centre social al poc de comprar el local oferint-nos 12.000 € per a marxar i amenaçant-nos al veure que no acceptàvem els diners.
  • Aquest senyor Bravo, és conegut dintre dels seus ambients amb el sobrenom de «el mafiós».
  • Ens han informat també que la família Bravo Solano podria tindre vincles amb les altes esferes político-económiques, no només de Catalunya sinó de l’Estat español.
  • En relació amb això, unes de les informacions apunta directament el fill d’Aznar -José María Aznar Botella-, conegut per la seva relació amb Cerverus, un fons voltor que es dedica a l’especulació immobiliària.
  • Alhora també ens han dit que podria ser una persona molt propera a Xavier Trias, d’aquí s’entendria el «pacto entre caballeros» fet fa dos anys, quan l’ex alcalde convergent va decidir pagar a l’especulador Bravo Solano pel local que nosaltres estàvem ocupant.
  • Finalment, i lligat amb les nostres primeres suposicions, una font que per seguretat no ha volgut revelar la seva professió, ens ha assegurat que la família Bravo Solano tenia vincles amb Caixa Tarragona i Caixa Catalunya, fet que explicaria més fàcilment la compra-venda del local del Banc Expropiat.

Com ja hem dit això, per ara, són informacions no contrastades. Precissament per això, us demanem que ens continueu enviant informació sobre la família Bravo Solano, sobre els possibles vincles amb Catalunya Caixa o altres personatges de la classe dirigent com Xavier Tries o el fill de l’Aznar.

Amb el Banc Expropiat s’ha fet conegut en Bravo Solano, però ell és un de tants especuladors que ens destrossen la vida a totes. Empreses com Engels and Volkers o Nuñez i Navarro són responsables del procés de gentrificació dels nostres barris, del mobbing a les llogateres de renda antiga, de l’augment del preu dels habitatges. Empreses que tenen relació directa o indirecta amb els xuclasangs dels bancs i antigues caixes. Entitats que malgrat ser rescatades amb partides milionàries no dubten en continuar desnonant. Aquesta no és una lluita només pel Banc Expropiat, és una lluita contra la classe parasitària política, bancària i empresarial. Fem-los fora!

Mira també:
https://bancexpropiatgracia.wordpress.com
https://twitter.con/Banc_Expropiat

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa