Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Trasllat a la presó de Rennes a Marina Bernadó
31 mai 2016
Comunicat de Rescat pel trasllat de la Marina Bernadó, presa política catalana, de la presó de Fleury-Merogis, a la presó de Rennes.
13315560_1111220285582719_5177895951011775173_n.jpg
[ Comunicat Rescat ] Trasllat Marina Bernadó a la presó de Rennes.
Avui 31 de maig, la companya i presa política catalana, Marina Bernadó i Bonada, ha estat traslladada de la presó de Fleury-Merogis de París, on està complint condemna, a la presó de Rennes.
Actualment es troba al Mòdul d'Ingressos d'aquesta presó a l'espera de demà al matí passar al Mòdul amb la resta de companyes preses. Recordar també, que a la presó de Rennes es troba empresonada la companya presa política catalana Dolores Lòpez Resina " Lola ", i que a partir de demà estaran juntes al mateix Mòdul.
Des de Rescat volem denunciar la política de Dispersió de l'Estat Espanyol com el francés, apliquen a totes les preses polítiques des de fa decàdes, i recordar que segons una resolució de la Comunitat Econòmica Europea, les preses haurien d'estar complint condemna en presons pròximes al lloc de residència més proper de les seves famílies i amigues,
Així doncs, es segueixen vulnerant els seus drets i incomplint les seves pròpies lleis.
Fins que no siguin lliures i a Casa, des de Rescat seguirem amb la lluita que ja fa 15 anys que vàrem iniciar per dur-les lliures en una Terra Lliure.
Fins l'últim Rescat, la lluita Continua.
31.5.2016
Rescat, col·lectiu de suport a les preses polítiques catalanes.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa