Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
ÚLTIMA HORA: L’Audiència Nacional ordena l’extradició de la companya detinguda el 13-A! Convocatòria de MANIFESTACIÓ.
27 mai 2016
mani-def-01.jpg
La tristement famosa jutgessa – per reaccionària- Angela Murillo, ha ordenat l’extradició a Alemanya de la companya detinguda el passat 13 d’abril acusada d’haver participat en l’expropiació d’una entitat bancària a la ciutat d’Aachen. Aquesta es podria produïr en qualsevol moment dintre dels propers 10 dies.

Com ja sabreu, la companya va ser detinguda el passat abril durant una macro-operació policial durant la qual es va registrar i saquejar el centre social els Blokes Fantasma i dos domicilis particulars més, seguint una comissió rogatòria internacional emesa des d’Alemanya. La fiscalia de la ciutat d’Aachen l’imputa l’autoria material d’un atracament succeït fa dos anys a una entitat bancària vinculada a l’església catòlica, d’on es van importar una important suma de diners en metàl·lic sense produir danys personals. La fiscalía investiga aquesta acció concreta dins una suposada sèrie d’expropiacions similars ocorregudes el darrer any a aquesta ciutat, investigació dins la qual ha estat també detinguda una companya anarquista holandesa de la ciutat d’Amsterdam, que actualment es troba a espera de judici després d’haver passat varis mesos en presó preventiva.

Malgrat haver difós una convocatòria cridant a manifestar-nos el dia següent de notificar-se l’extradició, degut a la lluita oberta per a la recuperació del Banc Expropiat, hem decidit posposar la mobilització a la setmana següent, el proper dimecres dia 01 de juny, a les 20h a Plaça Diamant. Aquests dies de lluita, de resistència, i de dignitat davant la brutalitat amb la que la policia està defensant els interessos dels especuladors, intentant usurpar aquest espai construït pel barri, sentim a la companya empresonada més a prop que mai. Sabem que ella seria una més de tantes, defensant el Banc Expropiat per tots els mitjans als carrers de Gràcia, on ella mateixa ha viscut durant anys.

No sabem si la companya és responsable o no de l’atracament que li imputen, el que si sabem és que l’expropiació al capital de la banca, ja sigui en forma de diners o d’immobles, sempre serà èticament just i políticament legítim. És per això que des d’aqui fem una crida a tota la gent lluitadora i solidària de Barcelona i d’arreu, perquè els proper dimecres dia 01 de juny sortint (un cop més al carrer), per demostrar que per molt lluny que se l’emportin, la nostra companya mai estarà sola.

Solidaritat rebel i internacionalista amb les dues companyes acusades d’ expropiar bancs a Alemanya!

La lluita és l’únic camí!

MANIFESTACIÓ DE RESPOSTA A L’EXTRADICIÓ!!

DIMECRES 1 DE JUNY

20H PLAÇA DEL DIAMANT

(<M> L3 FONTANA)
Mira també:
https://solidaritatrebel.noblogs.org/post/2016/05/27/ultima-hora-laudiencia-nacional-ordena-lextradicio-de-la-companya-detingud

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat