Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió : educació i societat : mitjans i manipulació : guerra
Atenció: canvis a la localització i al programa! de la Mostra del Llibre Anarquista (en solidaritat amb el Banc Expropiat)
27 mai 2016
Atenció: canvis a la localització i al programa de la Mostra del llibre Anarquista!

En solidaritat amb el Banc Expropiatde Gràcia, hem decidit traslladar les activitats de la Mostra del Llibre Anarquista del cap de setmana (dissabte i diumenge), a la part alta del Passeig de Sant Joan, entre Travessera de Gràcia i Carrer Santa Antoni Mª Claret.

Per no interferir amb la manifestació convocada, modifiquem el programa d’actes. Informeu-vos dels canvis a la secció PROGRAMA de la web.

Tot el nostre suport al Banc Expropiat i a tots aquells centres socials autogestionats en que es posa en pràctica l’autonomia i es lluita per la transformació social cap a la llibertat. El nostre rebuig a la intervenció de l’Estat, les seves forces repressores i la manipulació informativa del seu aparell propaganístic.

Salut i anarquia!
Atención: cambios de emplazamiento y de programa en la Mostra del Libro Anarquista!

En solidaridad con el Banc Expropiat de Gràcia, hemos decidido trasladar las actividades de la Mostra del Llibre Anarquista del fin de semana (sábado y domingo), a la parte alta del Passeig de Sant Joan, entre Travessera de Gràcia y Carrer Santa Antoni Mª Claret.

Para no interferir con la manifestación convocada, modificamos el programa de actos. Información de los cambios en la sección PROGRAMA de la web.

Todo nuestro apoyo al Banc Expropiat y a todos aquellos centros sociales autogestionados en los que se pone en práctica la autonomía y se lucha por la transformación social hacia la libertad. Nuestro rechazo hacia la intervención del Estado, sus fuerzas represoras y la manipulación informativa de su aparato propagandístico.

Salud y anarquía!
Mira també:
http://www.llibreanarquista.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Atenció: canvis a la localització i al programa! de la Mostra del Llibre Anarquista (en solidaritat amb el Banc Expropiat)
27 mai 2016
Ei que me gustaría saber de la manifestación convocada para el banc expropiat (espero que no será convocada solamente por fb...), aqui en indymedia no e visto nada aún.
Re: Atenció: canvis a la localització i al programa! de la Mostra del Llibre Anarquista (en solidaritat amb el Banc Expropiat)
28 mai 2016
Qué grave eso del Facebook... ideal para el control policial.
Sindicat Terrassa