Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: sense clasificar
ajudeu al meu pare
23 mai 2016
A partir del dia 24 de maig de 2016, Mario Casteràs Aznar situat al centre penitenciari del Puig de les Basses a Figueres, em declaro en vaga de fam i set pels següents motius:
estic demanant la vinculació familiar al centre penitenciari de Lledoners i ja que estan vulnerant els meus drets, que per la llei estic en el meu dret de demanar la vinculació familiar per estar al costat de la meva família, i no me la donen, porto 19 anys pres, en aquest centre porto un any i no puc veure la meva família, vaig a procedir a la vaga.
Signat: Noemí Casteràs Romano
Mira també:
http://www.racocatala.cat/forums/fil/201589/ajudeu-al-meu-pare?pag=1#8870759

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ajudeu al meu pare
23 mai 2016
Hola Noemí, fa poc que s'ha creat una associació de defensa del drets humans, peró no puc dir-te com funciona, és molt recent...

Et proposo que contactis amb ells i elles i comentis la vostra situació i les vostres necesitats...

L'associació és diu Iridia
info ARROBA iridia.cat

http://www.iridia.cat

Encara que a la presó ja no hi han drets, el teu pare i tu mateixa, teniu dret a la vinculació familiar i el que fan no és més que altre forma de violència.

Si porta 19 anys a la presó, suposo que ja haura ficat denuncia al jutje de vigilancia penitènciaria. També pots escriure al sindic de grueges, també demanar una entrevista a institucions penitenciaries de Barcelona..., peró no et facis ilusions perque no fan gaire més que informes i el més important és el teu suport i que el teu pare et senti sempre al seu costat, i si és possible qu'una associació us dongui el suport que cal...

Sort i llibertat!
Sindicato Sindicat