Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
(video) [Contrainfos 118] 15 maig 2016
17 mai 2016
Nou Contrainfos amb darrers esdeveniments socials de la ciutat. Segeuix-nos a http://latele.cat/informatiu
Contrainfos 118.jpeg
CONTRAINFOS 118
15/05/2016

http://latele.cat/informatiu/contrainfos-11815-maig-2016/


1. Desallotjament Mukhayyam
2. Concentració pel desallotjament #Mukhayyam [Contrainfos]
3. Valoració desallotjement
4. Nit Dempeus
5. 5è aniversari del moviment 15M
Especial Cinema
6. Festival Cine Anarquista
7. Festival Cine indigena
8. Barcelona Creative Commons Film Festival

Benvingudes al Contrainfos 118, en un mes que va començar mogut amb l´okupació realitzada a la mani del 1er de maig i el posterior desallotjament, així com també les mobilitzacions pel tema de refugiades que s´està calentant, perquè la gent ja està farta. Però anem a pams!


1. Desallotjament de la Llotja #Mukhayyam

Brimos i agents armats dels mossos d´esquadra desallotjaren el Centre Social Okupat Mukhayyam, on des del primer de maig es construïa un campament per acollir refugiats. Contrainfos acudí ràpidament a la crida de solidaritat que es va muntar al moment


2. Concentració pel desallotjament #Mukhayyam

Barcelona (Ciutat Refugi?), 03/05/2016.- Els mossos desallotgen il.legalment el Centre Social Okupat Mukhayyam, al carre Avinyó. Per la tarda, una concentració denuncià la hipocresia de les institucions, que parlen de refugiats i desallotgen les iniciatives autogestionades per acollir-los.

3. Declaracions després del desallotjament

BCN, (Ciutat Refugi?), 03/06/2016.- Entrevista a dos testimonis presents al desallotjament de la Llotja Mukhayyak. "Els mossos d´esquadra van entrar sense autorització i ens van realitzar filmacions il.legals".

4. Nit Dempeus

El passat 31 de març es va ocupar la plaça de la República a París, #‎NuitDebout després d'una multitudinària Vaga General. Des de llavors s'han sumat nombroses ciudadades.
Barcelona està en peus com la resta de 180 ciutats de tot el món. S'ha començat a sortir els carrers a reivindicar la situació actual. Preacariedad laboral, educació pública, Sanitat, No TIP, Welcome refugees, llibertat de moviment,DDHH, CIES no, Stop homofòbia, lesbofobia, transfobia.

5. 5è Aniversari del 15M

I el passat diumenge es va fer el 5è aniversari del 15M, on van confluir de nou un crisol de moviments. Vam sentir de nou la calor de la plaça, quan l´abracen els moviments socials de Barcelona.


6. Festival Cine Anarquista

Arriba la VI edició del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona un cop més, del 12 al 14 de Maig, a la Cinètika ( nou spai alliberat a la rambla Fabra i Puig) Curts, documentals i pel·lícules que projectem dels que no us deixin indiferents.

7. Festival Cine indigena

També Contrainfos va estar al Festival de Cine Indígena organitzat per la Coordinadora Latinoamericana de Comunicación de los Pueblos Indígenas i l´Ong Alternativa. Parlem amb una representant del poble Qom d´Argentina

8. Festival Creative Commons

I també dos membres d´aquest col.lectiu van participar amb els seus curts a la final dels curts Made in Barcelona al Barcelona Creative Commons Films Festival, ja sabeu , també es fa cine i video amb llicències lliures per compartir!


I fins aquí el contrainfos 118, vols colaborar smb nosaltres? Si estas en alguna moguda grava´t algo i ene ho compartexies i ho difondrem. Difon i recomana el programa i passa´t els dilluns per l´infoespai. Tenim molta feina per compartir!

http://latele.cat/informatiu
@contrainfos
Mira també:
http://latele.cat/informatiu/contrainfos-11815-maig-2016/
https://www.youtube.com/watch?v=Zrbv4F-KlFA&feature=youtu.be

This work licensed under a
Creative Commons license
Sindicat