Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
La Cinètika: Èxit d'assistència a la projecció del documental Mirar morir de Coizta Grecko; Mèxic 2015.
11 mai 2016
El passat dia 5 de maig, a la Cinètika, vàrem projectar Mira morir, un documental que evidencia la participació de l'exèrcit mexicà en els casos d'assassinats i desaparicions a l'estat de Guerrero, en particular, els del 26 de setembre de 2014: "La noche de la Iguala". Van assistir prop de 90 persones.
El passat dia 5 de maig, a la Cinètika, vàrem projectar Mira morir, un documental que evidencia la participació de l'exèrcit mexicà en els casos d'assassinats i desaparicions a l'estat de Guerrero, en particular, els del 26 de setembre de 2014: "La noche de la Iguala". Aquests fets van provocar la mort de 6 persones i la desaparició de 43 estudiants i, lluny de ser un cas aïllat, els documentalistes del film mostren els lligams històrics entre l'estat mexicà, la policia i l’exèrcit per dur a terme aquests tipus d'operacions criminals.

El visionat es va fer a la sala 4 de la Cinètika, el nou cinema de Sant Andreu, i hi van assistir prop de 90 persones. L'èxit d'assistència a l'esdeveniment denota l'interès de la gent per la cultura en general, el cinema i la informació crítica en particular, i desmenteix la creença imposada des del poder on s'esforcen en afirmar la indiferència, la vulgaritat i la falta d’implicació política de la gent comú.
El documental el van presentar dues companyes de l'assemblea d’Ayotzinapa Catalunya i es va cloure la jornada amb un debat.

Per a més informació sobre Mirar morir: www.ojosdeperro.org / www.cuadrenosdobleraya.com

Des de la cinètika, volem agraïr a totes les persones que vàreu venir a la sessió i us convidem a les properes que també seran en pantalla gran i gratuïtes!

Properes projeccions:
-Del 12 al 14 de maig, VI Festival de Cinema Anarquista de Barcelona. Mes informació al web www.fcab.cf
-Dijuos 19 de maig, a les 20h, visionat d’ ISTMEÑO, viento de rebeldía, presentat pel realitzador: Alèssi Dell Umbria

I recordeu, tots els dijous, a les 20h, “Cinefòrum de butaca!”. Gràcies a totes!


La Cinètika: espai okupat, anticapitalista, autònom i feminista de Sant Andreu de Palomar.
Rambla de Fabra i Puig, 32
https://lacinetika.wordpress.com
Mira també:
https://lacinetika.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat