Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
07 ago 2003
Algú té més informació?
Avui he llegit al diari de desinformació "El Periódico" una notícia que parlava sobre l´amenaça de desallotjament a diferents centres socials de la ciutat, també parlaven d´una manifestació el dia 4 d´octubre on vindran okupes de tota Europa...que hi ha de cert en tot això?

salut

Comentaris

Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
07 ago 2003
no sé si hi haurà mani d´okupes de tota Europa a l´octubre, però el que si tinc clar és que hem de defensar els centres socials autogestionats i que hem de sortir al carrer i demostrar a l´estat que el moviment okupa està viu i resisteix.
D´aquí a poc volen desallotjar Casa de la Muntanya i Les Naus, hauriem de sortir al carrer per a defensar-les com tantes altres vivendes i centres socials que s´enfronten al mateix perill.

Contra els preus abusius dels habitatges
Contra l´especulació inmobiliaria d´uns capitalistes corruptes (que passa a Madrid o a Marbella, o al Forat de la Vergonya?)
Contra la destrucció dels barris
Contra la repressió

okupa tu també
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
Avui he sentit a Radio Bronka que si que hi ha aquesta mani. Segons la cunya de solidaritat amb la Kasa de la Muntanya diuen que hi ha una mani internacional el dissabte 4 a Barcelona. No donen més dades, suposo que amb el temps ja aniran sortint.

Demontrem-los quant car sur un desallotjament!
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
molt bé. un mani k voll represantar els okupes de tota Europa. No hi ha espai en Barçelona x tots els okupes de U€, e €uropa es més de U€. Ara el pays amb més okupes "residencial" es Polonia. I akí hi ha més CSO però menys persones okupando com residencía. Jo crec qué hi ha aproximante entre 7 i 8 millió okupes i persones k habitualment usan un CSO en Europa segóns datos sobre precariadad, gente sin casas i gente sin papeles. Se volem fer una mani "x tots els Okupes" saría un idea de representar tots els temas de Okupación en Europa". Cada casa okupada no es la Casa de los montanyes, ni un Can Mas Deu, Can Pasqual, Les Naus, y no podem duire k son. Escric aíxo solo perqué no crec k més d 5 mil okupes van a manifestar aquest 4º dia de Octubre, i potser menys, i no vulls pensar k leugo alguín diría "Mirad, todos los okupes de Europa akí en Plaça S Jaume, k guay somos, porqué no vamos hacer un Foro o algo, k somos de verdad el centro del mundo, y sabies k fue varios barceloneses k okupaban los primeras casas de Europa...." perqué no es.
Entonces:
meva suggerencía:
intentar fer un mani de tots els okupes de Barna.
se esta va bien, intentar fer un per tot de paisos catalanes. se esta va bien, invitar els gents casi olvidados dels Pyrenneus, se esta va bien, encontrar els okupes mitícos de Occitania (hay muchos peró la ortografía de Occitan complica una mika la diffusió del seu propre papel de okupación), e leugo.... TOTS ELS OKUPES de Europa occidental. e luego... TOTS els okupes de.....
(es k ahir va celebrar una maní x els sin papeles, k son 600, i menys de 200 van paracer).

HAY OKUPES! es k son invisibles.
Que se huyan de la oscuridad --todos y tod@s.
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
perdona colega pero no me he enterao de casi na
Re: perqué el catalan meclado amb castellá amb irlandés es incomprehensibile.
08 ago 2003
! %-) no has enterao casi na! casi res! volem fer un manifestación aquí en Barcelona cuidad de PAZ universal perdón, comprehensión, multi-culturalismo, y no pots me enterao? hombre, estamos esperandos x 7.000.000 okupes de todes rincons del Europe, y no podríam ni leer sus pancartas y decir más de "solidaridad!".
¿donde van a kedar este gente?
no podemos recyclar suficiente comida x los okupes i pobres de BCN....estamos seguros k leugo, estes okupes de Europe, se marchan a sus casas?
en serio, una manifestación del okupes de BCN saría un idea magnifico, es hace tiempo, creo k hube una mani de todes hace 3años???¿?
peró de decir una mani de todo Europa es una tontería.
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
Doncs a mi no em sembla una tonteria que es fagi una mani d´Okupes de tota Europa a BCN,està clar que no vindran tots però lo important no és la quantitat sino que la gent que vingui es solidaritzi i estigui disposada a lluitar.
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
entonces voy a difusar la idea. Hay mucho interesa en los okupes de la peninsula este verano. Es una historía de desalojos, amenezas, però ahora cuando quieren los gobiernos de España e Italia cambiar los leys de migración, y como sabemos k la "amplificación" del Union Europea no teine nada de ver con los derechos civiles de los pobres del'este de Europa donde hay más en okupación, podemos hacer un dia el dia 4º de información sobre todos los tipos de okupación, porqué hay muchos. St. Andreu es muy diferent de Les Naus k no es la Casa de Muntanyes... cada casa tiene nom cada casa tiene espiritú cada casa tiene una oja del arból.
¿Quizas k podem preguntar a los otros "euro-okupes" de enviar-nos algo x explicar sus situaciónes propios? Creo k falta información sobre los distinctos leys y proceses de desalojo. Imaginais un "guai útil" x Europa! Se alguen quiere ayuda en inglès x hacer este contacta me.
Creo k es muy importante de pensar en la quantitat d'Okupes de tota Europa.
Se dia 4º haré solo 500 en BCN, na pasaré res, se podrán decir "no somos nadi. somos 8.000.000 y más".
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
http://www.indymedia.org.uk/en/2003/08/275440.html
se hay 8.000.000 más okupes en PPCC
el ratio okupe:Catalan saría 1.2:1
%-)
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
euro-okupas?
jejejeje.
pujol botifler paga´t el lloguer
un piquito de serietat,sils plaus
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
08 ago 2003
bones, un parell d aclaracions sobre larticle publicat al periodico.
nosaltres el dia 22 vam rebre la sentencia de laudiencia provincial num 13 on saccepta el recurs de la inmobiliaria, pero encara no hem rebut notificacio de data i hora, es poden fer tot tipus de locubracions pero encara no sabem res.
Per un altra banda nosaltres tampoc estem massa informats sobre la mani, pero internacional o no, la estem valorant.
seguirem informant, salut
ens veiem a festes
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
09 ago 2003
procuremos que este foro sea para comunicarnos y difundir propuestas no para hacer especulaciones, por supuesto que convocar una mani con todos los okupapas de europa que quieran o puedan venir no hara que vengan en masa todos a barcelona ni falta que hace no cabrian pero no creo que ese sea el objetivo de la convocatoria los comentarios son para decir algo gracias
Re: 4 d´octubre mani d´Okupes de tota Europa a BCN?
10 ago 2003
Ay gastoncete que ya güeles!!

¿Okupapas? Muy bueno, en serio.

Este foro está para lo que está, y no para lo que tú quieras.

Esta manifestación de los okupas de Europa es una propuesta muy interesante, y se esta debatiendo en este foro. Es decir, se especula. De las especulaciones pueden salir propuestas concretas. No es tan complicado. Eso es lo que hay y si no te gusta mala suerte.

Si tan importante consideras que es aportar algo interesante pues ya sabes... no escribas.

Porque para escribir que ni "falta que hace" que vengan los okupas porque te da miedo o grima o lo que quieras, además de decir que no crees que el objetivo de una manifestación de okupas es que vengan precisamente los okupas... pues no llega ni a especulación ni a nada. Como mucho a chorrada de repelente aburrido.

No te lo tomes a mal, eh!!
Sindicato Sindicat