Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: guerra
No pas menys de deu morts en un atemptat contra l'ambaixada de Jordània de Bagdad
07 ago 2003
No pas menys de deu morts en un atemptat contra l'ambaixada de Jordània de Bagdad

Un atac contra soldats nord-americans fa dos morts
Jornada negra avui a l'Irac. No pas menys de deu persones morts i desenes de ferides és el resultat provisional de l'atemptat contra l'ambaixada de Jordània de Bagdad. Segons les primeres hipòtesis, tot indica que ha estat un minibús bomba que ha esclat al davant d'aquesta seu diplomàtica, situada a la zona nord de la capital iraquiana, possiblement accionat a distància. Els serveis d'emergència treballen a la zona per atendre els ferits i recuperar els cossos de les persones mortes. L'explosió ha destrossat la façana de l'edifici i ha malmès l'aparcament que hi ha al davant. Després de la deflagració, alguns iraquians han entrat a l'ambaixada i han trencat imatges del rei jordanès Abdullah II.
Recordem que Jordània va accedir, la setmana passada d'acollir al país les dues filles de Hussein, Ragad i Rana. A més a més, també va permetre que tropes nord-americanes s'hi establissin.
Durant les darreres hores, les tropes d'ocupació nord-americanes han detingut una cinquantena de persones, quatre de les quals col·laboradores del règim de Saddam Hussein. Tot i així, les tasques de recerca de l'expresident iraquià continuen sense reeixir. Des que es va acabar la guerra, les tropes nord-americanes ja han perdut més de cent soldats a conseqüència dels atacs de la resistència iraquiana. Avui, dos soldats han mort en un atac a Bagdad.
Mira també:
http://vilaweb.com/

Comentaris

Cuantos Yankies la han palmao???
07 ago 2003
Cuantos Yankies la han palmao???
Sindicato Sindicat