Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: altres temes
Dissabte transfeminsita a CAN VIES [23/04]
21 abr 2016
Dins de les jornades transfeministes del mes d'abril
can vies.jpg
Dissabte 23: A Can Vies (Sants)

11:45h Vermut per acompanyar el recital poètic amb Maria Sevilla; poemes dissidents i feministes. També hi haurà un conta-contes titulat “… i la princesa va dir prou”, on es relataran contes breus feministes i es refarà el tradicional conte de Sant Jordi i la princesa.

14h Dinar vegetarià 100%: Tabulé (plat fred) amb costelles a la barbacoa amb patates i pastissos variats.

16h Presentació del llibre Maternidades Subversivas amb l’autora Maria Llopis.

[de: http://www.txalaparta.eus/libro/9190/maternidades-subversivas/]
En la actualidad, en nuestra sociedad occidental, la maternidad se inscribe en un contexto capitalista y patriarcal en el que se desarrolla asexuada, medicalizada, biologizada y desempoderada. Por eso, cada vez son más las personas que optan por embarazos, partos y crianzas fuera de norma y que, a falta de modelos alternativos, tratan de crearlos poniendo en duda ideas preestablecidas y conductas que a menudo se convierten en mandatos.
María Llopis se ha reunido y conversado con esas nuevas madres, padres, MaPas, parteras, lactivistas... que están reflexionando sobre el actual modelo de maternidad, mostrando las imposiciones y contradicciones del mismo y, a su vez, creando nuevos y liberadores paradigmas. Así pues, este libro trata de visibilizar distintos tipos de maternidades que han ido gestándose a la luz de nuevas experiencias y luchas, porque la maternidad es un tema de interés general y subvertirla es una forma de cambiar el mundo.

18h Concerts

* Las Hijas de la CoñoTierra: versions i cançons pròpies, sobre la vida, migració, feminisme. 2 veus, una guitarra, un calaix i un ukelele.

* B-12: cançons pròpies, contra el sistema, per crear noves realitats. Cantautora: ella, la seva veu i una guitarra.

* Masiva Lulla & Bittah: rap des de Vallcarca. https://www.youtube.com/watch?v=RvOZuiP0wFM & https://www.youtube.com/watch?v=8b2Oiigo-30.

* kTKalles: Soul Rap Acústic feminista. Cantautores, guitarra i dos veus.

* Micro Obert (per a trans, dones, lesbianes+), a càrrec d’algunes membres de la Pika cli-k, grup de rap no mixte de la Taxonera.

21:30h Sopar vegetarià 100%: Graellada de verdures, amb frankfurts i natilles de xocolate i vainilla.

L’ESPAI SERÀ MIXTE DURANT TOTA LA JORNADA, però a l’escenari, des del recital fins als concerts i microobert, sols participen i/o podran participar lesbianes, dones, trans+.
Mira també:
https://assembleallibertariaubraval.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat