Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat dels Blokes Fantasma [Versió corregida]
19 abr 2016
L'anterior text contenia errors en les informacions, aquest és el correcte.
El passat dia 13 d'abril és va dur a terme una operació policial ordenada des de l'Audiència Nacional a requeriment d'un jutjat alemany. Durant la qual es van escorcollar tres inmobles i és va detindre a una persona sota la acusació d'haver participat en una expropiació a un banc a Alemanya. En el marc d'aquesta operació és va produir l'escorcoll dels Blokes Fantasma que va durar dotze hores. Durant l'operatiu es van retenir més de 25 persones, tres d'elles nens menors de 5 anys; no és va permetre l'entrada de cap advocat ni la presència de cap testimoni durant l'escorcoll de les zones comunes. També es van cometre diverses irregularitats en els seus propis procediments durant els registre dels pisos particulars. Com a conseqüència de l'operatiu va haver-hi nombroses destrosses, es van confiscar tots el dispositius electrònics (ordinadors, mòbils, USB, play station...) a més de diners en efectiu, negant-se a donar rebut de les coses confiscades a cap dels escorcollats.

Des dels Blokes Fantasma, malgrat que les destrosses i irregularitats siguin inherents a qualsevol escorcoll en les cases d'aquells que no som part —ni volem ser-ho— de l'establishment, no volem deixar d'assenyalar el doble raser utilitzat per la seva justícia depenent de qui sigui l'escorcollat. Han aprofitat per escorcollar diversos espais d'habitatge individuals, més enllà de les zones comunes, repetint la mateixa forma de funcionar en altres operacions com han sigut Pandora o Piñata.

Volem mostrar tot el nostre suport a la persona detinguda i a tot el seu entorn amb independència dels càrrecs i de l'evolució del procés judicial. Reivindiquem aquelles formes de reapropiació que tinguin com a objectiu recuperar allò que permanentment ens treu el capitalisme, sigui una casa o els beneficis dels bancs. No oblidem que si uns fan expropiacions és perquè uns altres acumulen beneficis o els mitjans necessaris per viure.

Volem agrair sincerament a totes aquelles persones que es van mobilitzar i organitzar durant tot el dia, ja sigui donant suport tant davant dels Blokes Fantasma, dels altres habitatges i de la comissaria de Les Corts, o organitzant i/o participant en la manifestació de la tarda. Tot el nostre agraïment a les persones que ens van donar un cop de mà tant a refer les portes destruïdes, com a netejar i reparar allò que va trencar la policia, fent possible que poguéssim obrir l'espai ahir mateix demostrant, una vegada més, que quan diem que «si ens toquen a una, ens toquen a totes» és molt més que simples paraules.

Llibertat immediata de la companya empresonada a Madrid.
Aturem el procés d'extradició; solidaritat amb totes les persegudes.
Mentre hi hagi misèria, hi haurà rebel·lió.


Pd. Demandem que la web dels Mossos d'Esquadra publiqui tots els selfies que s'han fet a tota la casa i amb totes les nostres pertinènces.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat dels Blokes Fantasma [Versió corregida]
19 abr 2016
Jo pensava que seria una correcció de les faltes d'ortografia.
Re: Comunicat dels Blokes Fantasma [Versió corregida]
19 abr 2016
Sempre pots corregir-ho tu i tornar-ho a penjar...
Re: Comunicat dels Blokes Fantasma [Versió corregida]
23 abr 2016
Translation of this Communique in English

Traddució del Comunicat al Anglès

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/504006/index.php

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more