Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat dels Blokes Fantasma
18 abr 2016
Comunicat dels Blokes Fantasmas
El passat dia 13 d'abril és va dur a terme una operació policial ordenada des de l'Audiència Nacional a requeriment d'un jutjat alemany. Durant la qual es van escorcollar tres edificis i és va detindre a una persona sota la acusació d'haver participat en diverses expropiacions a bancs d'Alemanya. En el marc d'aquesta operació és va produir l'escorcoll dels Blokes Fantasma que va durar dotze hores. Durant l'operatiu es van retenir més de 25 persones, tres d'ells nens menors de 5 anys; no és va permetre l'entrada de cap advocat ni la presència de cap testimoni durant l'escorcoll de les zones comunes. També es van cometre diverses irregularitats en els seus propis procediments durant els registre dels pisos particulars. Com conseqüència del operatiu va haver-hi nombrosos destrosses, es van confiscar tots el dispositius electrònics (ordinadors, mòbils, USB, play station...) a més de diners en efectiu, negant-se a donar rebut de les coses confiscades a cap dels escorcollats.

Des de els Blokes Fantasma malgrat que els destrosses i irregularitats siguin inherents a qualsevol escorcoll en les cases d'aquells que no som part —ni volem ser-ho— de l'establishment, no volem deixar d'assenyalar el doble raser utilitzat per la seva justícia depenent de qui sigui l'escorcollat.Han aprofitat per escorcollar diversos espais d'habitatge individuals, mes enllà de les zones comunes, repetint la mateixa forma de funcionar en altres operacions com han sigut Pandora o Piñata.

Volem mostrar tot el nostre suport a la persona detinguda i a tot el seu entorn així com a la resta dels imputats a Alemanya amb independència dels càrrecs i de l'evolució del procés judicial.Reivindiquem aquelles formes de reapropiació que tinguin com a objectiu recuperar allò que permanentment ens treu el capitalisme, sigui una casa o els beneficis dels bancs.No oblidem que si uns fan expropiacions és perquè uns altres acumulen beneficis o els mitjans necessaris per viure.

Volem agrair sincerament a totes aquelles persones que es van mobilitzar i organitzar durant tot el dia, ja sigui donant suport tan davant de Blokes Fantasma, dels altres habitatges i de la comissaria de Les Corts, u organitzant i/o participant en la manifestació de la tarda. Tot el nostre agraïment a les persones que ens van donar un cop de ma tant a refer les portes destruïdes, com a netejar i reparar allò que va trencar la policia, fent possible que poguéssim obrir l'espai ahir mateix demostrant, una vegada més, que quan diem que «si ens toquen a una, ens toquen a totes» és molt més que simples paraules.

Llibertat immediata de la companya empresonada a Madrid.
Aturemel procés d'extradició; solidaritat amb totes les persegudes.
Mentre hi hagi misèria, hi haurà rebel·lió.


Pd. Demandem que la web dels Mossos d'Esquadra publiqui tots els selfies que s'han fet en tota la casa i amb totes les nostres pertinènces.

This work is in the public domain
Sindicat