Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: un altre món és aquí
Primer de Maig: Manifestació Llibertària
18 abr 2016
prueba cartel 1.JPG
Català:

PRIMER DE MAIG: MANIFESTACIÓ LLIBERTÀRIA

El Primer de Maig sempre ha estat i serà una jornada de lluita de les oprimides i les rebels, llavors la lluita contra les fronteres i la solidaritat amb les migrants ha de ser una part fonamental de la jornada i del nostre plantejament en general. Entre d’altres raons perquè a dia d'avui qui formen el proletariat europeu són, en gran part, les migrants sense papers o amb papers temporals, ja que aquesta situació les exposa a una explotació molt més salvatge per part de la patronal.

Per a garantir la persistència d'aquesta força de treball, servil i semi esclavitzada, el poder necessita construir constantment un aparell repressiu cada cop més brutal, que serveixi com a amenaça diària per aquelles que hagin aconseguit entrar a la U.E. (Unió Europea) i com a filtre contra aquelles que intentin creuar les fronteres.

Un aparell policial i militar que funciona tan a les ciutats europees (batudes, racisme, repressió), a les seves presons (Centres d'Internament d’Estrangers), com als confins de la fortalesa europea.

Per això la nostra solidaritat cap a qui desitja moure's lliurement ha de ser radical i incondicional.

No només on el mitjans volen que mirem, no només a Idomeni, Lesbos o Lampedusa, sinó també aquí, en la lluita diària contra el racisme, la xenofòbia, les fronteres i el món patriarcal que les necessita.

El Capitalisme té estudiades totes les formes de regenerar-se a sí mateix per a seguir explotant, robant, mentint i entabanant, sap perfectament com integrar al Sistema a qualsevol dels moviments socials que vagin sorgint i que pretenguin canviar mínimament "les coses".

Els tornen a enganyar i els integren de forma submisa als partits d'esquerres. Aquells personatgets que pensen que ho canviaran tot ocupant les institucions, quan se n'adonen el Sistema ja els ha integrat i formen part d'ell.

Paradoxalment, quan governa l'esquerra és quan l'estat i el Sistema Capitalista estan estalvis i és en aquell moment quan el moviment llibertari ha d'estar més fort i unit per a fer-los front.

Per a canviar les coses mai podrem fer-ho des de dins del Sistema, sinó construint un món nou mitjançant la pràctica: la Unió en formes de col•lectivització per abastir necessitats mediant la organització assembleària. El Suport Mutu i la Solidaritat. L’Autogestió, la Salut, la Cultura, l'Educació. Les nostres vides en una paraula.

Amb tota la ràbia acumulada, NO PODEM OBLIDAR LES NOSTRES COMPANYES PRESES i amb totes les nostres forces diem: El Món nou el construirem des de fora de l'estat i el capitalisme, creant autogestió. L'anarquia és una via revolucionària d'emancipació i llibertat de totes les persones.

Per un Primer de Maig Llibertari.


Manifestació 18 h. Arc de TriomfCastellano:

El Primero de Mayo siempre ha sido y será una jornada de lucha de lxs oprimidxs y lxs rebeldes, entonces la lucha contra las fronteras y la solidaridad con los migrantes tiene que ser una parte fundamental de la jornada y de nuestro planteamiento en general. Entre otras razones porque a día de hoy quienes forman el proletariado europeo son, en gran parte, los migrantes sin papeles o con papeles temporales, ya que esta situación les expone a una explotación mucho más salvaje por parte de la patronal.

Para garantizar la persistencia de esta fuerza de trabajo, servil y semi-esclavizada, el poder necesita construir constantemente un aparato represivo cada vez más brutal, que sirva como amenaza diaria para aquellxs que hayan conseguido entrar en la U.E. (Unión Europea) y como filtro contra quienes intentan cruzar las fronteras.

Un aparato policial y militar que funciona tanto en las ciudades europeas (redadas, racismo, represión), en sus cárceles (Centros Internamiento de Extranjeros), como en los confines de la fortaleza europea.

Por eso nuestra solidaridad hacia quien desea moverse libremente tiene que ser radical e incondicional.

No sólo donde los medios quieren que miremos, no sólo en Idomeni, Lesbos o Lampedusa, sino también aquí, en la lucha diaria contra el racismo, la xenofobia, las fronteras y el mundo patriarcal que las necesita.

El Capitalismo tiene estudiadas todas las formas de regenerarse a sí mismo para seguir explotando, robando, mintiendo y embaucando, sabe perfectamente cómo integrar en el Sistema a cualquiera de los movimientos sociales que vayan surgiendo y que pretendan cambiar mínimamente” las cosas”.

Los vuelven a engañar y los integran de forma sumisa en los partidos de izquierda. Esos personajillos que piensan que van a cambiarlo todo ocupando las instituciones, cuando se dan cuenta el Sistema ya los ha integrado y forman parte de él.

Paradójicamente, cuando gobierna la izquierda es cuando el estado y el Sistema Capitalista están más a salvo y es, en ese momento cuando el movimiento libertario tiene que estar más fuerte y unido para hacerles frente.

Para cambiar las cosas, jamás podremos hacerlo desde dentro del Sistema sino construyendo un mundo nuevo mediante la práctica: La Unión en formas de colectivización para abastecer necesidades mediante la organización asamblearia. El Apoyo Mutuo y la Solidaridad. La Autogestión, la Salud, la Cultura, la Educación, nuestras vidas en una palabra.

Con toda la rabia acumulada, NO PODEMOS OLVIDAR A NUESTRAS COMPAÑERAS PRESAS y con todas nuestras fuerzas decimos: El Mundo nuevo lo construiremos desde fuera del estado y del capitalismo, creando autogestión. La anarquía es una vía revolucionaria de emancipación y libertad de todas las personas.

Por un Primero de Mayo Libertario

Manifestación 18 h. Arco de Triunfo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
quina pedrada... del gat amb passamuntanyes ja millor no en parlem.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Imagen típica del guetto, alejada de cualquier problemática tanto de los barrios como de los centros de trabajo.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Ara que la directa destapa aixó:

https://directa.cat/captaras-informacio-de-lentorn-dels-casals-del-poble

Toca pensar... Amb quants si que haurà funcionat?
a quants se'ls hi haurà fet un favor a la Audiencia nacional?
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Madre mía. Nos lo ponéis a huevo
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Para Así no. El texto... leer.... y esas cosas? No? Si? Respecto al cartel hay carteles sin imagen que expresan menos y no por ello son peores no?

Por cierto a mi me gusta, un abrazo!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Quien convoca?
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
De que serveix crear una mega estructura burocratica federativa si despres fem les mateixes xapusses de sempre? Al final total aquesta mandanga del primer de maig the alguna rao due set a part de la lluita d'interessos entre CNT medinaceli I CNT Joaquin Costa?
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
CNT medinacell i CNT Joaquin Costa?

Hi ha una CNT que té sindicats i seccions sindicals arreu de Catalunya (Apart de la província de Barcelona -Hospi, Badalona,Terrassa,Sabadell, Manresa,etc- Lleida, Tarragona, Olot, La Bisbal).

I uns que també es diuen CNT, en concret CNT-Catalunya i que obren 3 locals a Martorell, Barcelona i Vilanova.

Cadascú que vagi em qui vulgui o que no vagi em cap i vagi a la mani anarquista,etc. Però no crec que commemorar el 1r de maig sigui cap conflicte d'interessos. No es tracta de conflictes d'interessos, sinó de pràctiques i tàctiques que amb el temps s'han convertit en diferents.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
Pero ya estamos como cada año? Aqui quien esta hablando de la gloriosa CNT y sus historias?
MANI LIBERTARIA.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
19 abr 2016
el 1 de mayo, el mejor día del año para liarla en una mani, todo el mundo lo sabe.

Y si tu mani super rebelde no da de si, métete en una que sea legal y que el marrón se lo coma otro, cuanto más cercano sea, MEJOR
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Gràcies per visibilitzar la opressió als gats!

Bona iniciativa!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Antipatriarcal?? I per què no feminista?
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
I per què no anticapitalista? em podeu dir boig, però és un primer de maig xD
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Per no enganyar a ningú. Tot i que han sigut oberta i explícitament convidats, cap col·lectiu que no s'autodenomini llibertari ha format part de l'organització de la mani; per tant sembla més sincer i explicatiu anunciar que la mani s'impulsa des de les pràctiques llibertàries, i que un dels seus objecius es difondre-les.

I això vol dir que tothom que simpatitzi amb aquests objectius, independentment de la seva militància i manera de definir-se, hi està més que convidat a participar.

I és que les pràctiques llibertàries necessàriament inclouen el rebuig i lluita contra el capitalisme. Per tant, quelcom llibertari sempre és anticapitalista (que no necessàriament a la inversa).

PD: Atenció perquè aquest no és el cartell consensuat pels col·lectius organitzadors de la mani.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
No és el cartell consensuat?!
A què jugueu a l'àrea de BCN?!
Cada any feu les mateixes pallassades...
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
El primer de maig no és propietat de ningú i tothom és lliure de fer l'agitació que més li vingui de gust, així com convidar a participar de la convocatòria que consideri més propera.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
En serio, 3 manis diferents, 50 comunicats a Indy, cartells varis, disseny pobre o directament lamentable, el típic que dirà que això és llibertat i tal u qual, etc. Etc.
Els llibertaris de làrea urbana (generalitzant, no hi ha més remei) de BCN sou més nocius que una cullerada d'urani de la central de Vandellós.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Nocius, no, lamentables.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/503589/index.php

Aquí ho teniu ben explicat per si no enteneu el Garrotxí.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Tant de rotllo per al final trobar-me això...
l'any que ve espero trobar altres organitzacions per fer les coses amb una mica de decència.
m a llibertari aquestes cosesem deprimeixen.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Els gats com membres de la convivència es veuen afectats per la precarietat dels humans.

Gats contra la precarietat i la explotació!!

Visca l'anarquia! Alliberament animal i huma!

Per un 1r de maig animal i huma! Contra tota explotació!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
20 abr 2016
Hi haurà un bloc de gats?? bueno, si els hi doneu uns friskis revolucionaris, alomillor marxen amb vosaltres. Mare meva.
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
21 abr 2016
Pnso anar amb el meu gat, el meu company!

Contra tota explotació!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
21 abr 2016
ja estan els mossos fent guardia 24 hores als comentaris d'indymedia?
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
21 abr 2016
Si Durruti s'aixequés de la tomba ens afusellava a totes. "Y" el gatet ja lo peta. Quin papelón... cada any igual
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
21 abr 2016
Des de diverses individualitats i sensibilitats ens auto-convoquem per fer un GAT BLOC dins de la manifestació que visibilitzi la explotació i la precarietat que ens afecta a tots i totes. També als companys no-humans.

Endavant amb el GAT BLOC! Vine amb el teu company no-humà!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
22 abr 2016
Eso, eso, hacer un bloque de gatos y otro de gallinitas!!!
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
22 abr 2016
Una cosa en el Gat Bloc sonara por el camión de la megafonía la canción de SKA-P "Gato Lopez".

https://www.youtube.com/watch?v=hrxw85r06ic
Re: Primer de Maig: Manifestació Llibertària
25 abr 2016
Uno de los bloques será de obreros, y todos irán con su mono de curro, sus cascos, sus botas y sus herramientas de trabajo colgadas al cinto. Todo muy friki.

May day, workers parade demostration.

En la pancarta de cabecera irá el equipo completo de "Village People"

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more

CNT Girona