Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Convocatoria de ‪#‎NitDempeusBcn‬ a los colectivos, asambleas y plataformas de Catalunya.
14 abr 2016
AgoraNitDempeus.jpg
CAST.

Convocatoria de ‪#‎NitDempeusBcn‬ a los colectivos, asambleas y plataformas de Catalunya.

Pedimos difusión y solidaridad!

·¿Cómo nace Nit Dempeus Bcn?
-Nit Dempeus Bcn nace en un contexto muy concreto, tras varias macro-manifestaciones en Francia contra la reforma laboral. La última de éstas decide ocupar la Plaza de la República de París. En pocos días hacen un llamamiento internacional de carácter viral: "Salid a la calle, unamos fuerzas" En Barcelona, el sábado día 9 de Abril un grupo de unas 300 personas acudimos a la convocatoria lanzada por Francia en solidaridad. Y una vez en la plaza, nos surgen cientos de preguntas que nos hacen caer en una gran reflexión: tenemos motivos más que suficientes para continuar en la plaza, la llamada de Francia sólo ha sido el detonante. Es a partir de este momento que nace #NitDempeusBcn.

·¿Qué es Nit Dempeus Bcn?
-Nit Dempeus Bcn es un grupo de activistas itinerante que da cobertura logística y hace de altavoz a los movimientos sociales de Barcelona y cercanías, aquellos que no se sienten representados por las estructuras de poder dominantes y que se organizan desde la horizontalidad, la autogestión y el apoyo mutuo.
-La asamblea de #NitDempeusBcn es abierta a la participación. Nos definimos como a-partidistas (que no a-políticas) y horizontales, nos representamos y no nos representan. No podemos negar nuestra historia, ni que el 15-M nos ha ofrecido herramientas y referentes. Por eso, queremos romper con los aspectos negativos del movimiento 15-M que lo ahogaban en una vorágine de critica sin solución y enfado, y, en cambio, quedarnos con lo que lo enriquecía: propuestas de acción, criticas para la construcción, coordinación y unidad de afinidades.


·¿Qué propone Nit Dempeus Bcn?
-Queremos un Ágora de confluencia para oxigenar las luchas sociales, donde tejer más redes y reforzar las ya existentes, un lugar de encuentro de todos aquellos colectivos, plataformas e individualidades que luchan día a día en nuestra ciudad, haciendo de Àgora Nit Dempeus Bcn el epicentro de todas ellas, de todas nosotras.


·¿Qué hace un Àgora como tú en una Karcelona como esta? *Nuestro primer llamamiento.
-Hacemos un llamamiento al tejido social de Barcelona a que durante los días comprendidos entre el Domingo 17 de Abril (a partir de las 19:30h.) y el Domingo 1 de Mayo (antes de la manifestacion del 1 de Mayo) traigan sus tiendas de campaña, sus puntos de información y difusión a Plaza Catalunya y se organicen para gestionar como vean más oportuno una tienda (o dos, o tres o cientos), trasladen sus asambleas, acciones, charlas, debates, al Àgora Nit Dempeus Bcn, ocupen el espacio público para reforzar esa frase que tanto nos representa "NO ESTÁS SOLA".
-El formato acampada nos sirve para desmontar esa idea de que todo tiene su lugar y por lo tanto hay lugares que no nos pertenecen, esa idea de que la "Barcelona posa't guapa" del turismo y el gran comercio no tiene que verse interrumpida por las luchas sociales que la pretenden cambiar, "Barcelona posa't Dempeus".


Aquí os esperamos con los brazos abiertos!

Contacta con nosotras:
Correo: nitdempeusbcn ARROBA gmail.com
Twitter: @NitDempeusBCN
Facebook: Nit Dempeus
GNUsocial: @nitdempeus ARROBA quitter.no
http://bambuser.com/v/6209626

----------------------------------------------

CAT.

Convocatòria de #NitDempeusBcn als col·lectius, assemblees i plataformes de Catalunya.

Demanem difusió i solidaritat!

·Com neix NitDempeusBcn?
-NitDempeus neix en un context molt concret, rera diverses macro-manifestacions a França contra la reforma laboral. La darrera d'aquestes decideix ocupar la Plaça de La República a París. En pocs dies fan una crida internacional que pren un caracter viral: "Sortiu al carrer, unim les forces". A Barcelona, el dissabte 9 d'abril un grup d'unes 300 persones acudim en solidaritat amb la convocatòria llançada per França. I un cop a la plaça ens sorgeixen un munt de preguntes que ens fan caure en una gran reflexió: tenim motius suficients per continuar a la plaça, la crida de França ha estat només el detonant. I és a partir d'aquest moment que neix #NitDempeusBcn.

Què és NitDempeusBcn?
-Nit Dempeus Bcn és un grup d’activistes itinerant que dóna cobertura logística i fa d’altaveu als moviments socials de Barcelona i rodalies, aquells que no se senten representats per les estructures de poder dominants i que s’organitzen des de l’horitzontalitat, l’autogestió i el suport mutu.
-L’assemblea de #NitDempeusBcn és oberta a la participació. Ens definim com a-partidistes (que no a-polítiques) i horitzontals, ens representem i no ens representen. No podem negar la nostra història, ni que el 15M ens ha ofert eines i referents. Per tot això, volem trencar amb els aspectes negatius del moviment 15M que l’ofegaven en una voràgine de crítica sense solució i enfadament, i, en canvi, quedar-nos amb el que l’enriquia: propostes d’acció, crítiques per a la construcció, coordinació i unitat d’afinitats.

·Què proposa Nit Dempeus Bcn?
-Volem una Àgora de confluència per a oxigenar les lluites socials, on teixir més xarxes i reforçar les ja existents, un lloc de trobada de tots aquells col·lectius, plataformes i individualitats que lluites dia a dia a la nostra ciutat, fent d’Àgora Nit Dempeus Bcn l’epicentre de totes elles, de totes nosaltres.

·Què fa una Àgora com tu a una Karcelona com aquesta? *La nostra primera crida
-Fem una crida al teixit social de Barcelona a que durant els dies compresos entre el Diumenge 17 d’abril a partir de les 19:30 i el Diumenge 1 de maig (abans de la manifestació de l’1 de Maig) duguin les seves tendes de campanya, els seus punts d’informació i difusió a Plaça Catalunya i s’organitzin per gestionar com vegin més oportú una tenda (o dues, o tres, o centenars), traslladin les seves assemblees, accions, xerrades, debats, a l’Àgora Nit Dempeus Bcn, ocupin l’espai públic per tal de reforçar aquesta frase que tant ens representa: «NO ESTÀS SOLA».
-El format acampada ens serveix per a desmuntar aquesta idea de que tot té el seu lloc i, per tant, hi ha llocs que no ens pertanyen, aquesta idea de que la «Barcelona posa’t guapa» del turisme i del comerç no ha de veure’s interrompuda per les lluites socials que la pretenen cambiar: «Barcelona posa’t Dempeus».


Aquí us esperem amb els braços oberts!

Contacta amb nosaltres:
Correu: nitdempeusbcn ARROBA gmail.com
Twitter: @NitDempeusBCN
Facebook: Nit Dempeus
GNUsocial: @nitdempeus ARROBA quitter.no
http://bambuser.com/v/6209626

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more