Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
Tecnologia en la Medicina
10 abr 2016
Brasil, després de l'aprovació de la Llei de Procediment Civil Marc d'Internet,
que va servir d'inspiració per a altres països, està avançant en tecnologia i en àrees relacionades amb la medicina.
materia-OFTMED.PNG
Brasil, després de l'aprovació de la Llei de Procediment Civil Marc d'Internet,
que va servir d'inspiració per a altres països, està avançant en tecnologia i en àrees relacionades amb la medicina.

Prova d'això va ser la Resolució del Consell Federal de Medicina creat en 2011 (CFM Resolució N ° 1.974 / 11), que s'ocupa de Publicitat Mèdica i Disseny Web.

La resolució va ser creada tres anys abans de la Llei Marc Civil d'Internet, Ha estat sancionat pel president Dilma d'abril de de 2014.

Amb el creixent nombre de pacients que busquen per als símptomes de la malaltia, i reemplaçar les velles guies telefòniques a la recerca d'un metge, calia, la creació d'un identificador virtual, de manera que el client era assegurar-se que el lloc on s'està accedint està en conformitat amb les resolucions de la CFM i la Llei de Marc Civil d'Internet.

Avui dia, els pacients tenen accés a més i més informació exclusiva als metges a través d'Internet, i s'està convertint en més fàcil.

El desavantatge és que en la majoria dels casos, els pacients no saben com donar a vostè
la informació rebuda a través d'Internet.

Al Brasil, hi ha més de 70 sufixos a Internet, entre els més coneguts són el ".com", ".org.br" I ".gov.br" però hi ha una sèrie d'altres terminacions com: .fst.br per fisioterapeutes, .ind.br d'Indústries i etc ...

Amb això en ment, es va crear .oft.med.br sufix per a Metges Oftalmòlegs, Clíniques, Oficines, hospitals, laboratoris i fabricants d'equips oftalmològics.

Per registrar un tipus de direcció: www.seusite.oft.med.br, el sol·licitant de registre ha de complir amb els requisits necessaris, pel que pot donar més credibilitat i autenticitat la direcció.

Per tant, com el sufix ".edu.br" d'Educació Superior i institucions de recerca, en el qual,Ells han de demostrar a través d'un certificat i registrat en el Ministeri d'Educació, els sol·licitants adreces sota el sufix ".oft.med.br" ha de provar el seu vincle amb Optometria Medicina, presentant algun tipus de registre en els consells estatals i federals metge, o el Consell Oftalmologia brasilera.

Per als fabricants i laboratoris, es requereix tutor legal.

Amb aquest nou tipus de sufix es trobaran (dominis de primer nivell) Professionals en el camp més fàcilment en els motors de cerca i els pacients tindran una major seguretat per trobar i mantenir comunicar-se amb el professional elegit.

És una forma d'identificació digital, el que porta beneficis per a tothom, de manera que la relació entre professionals i pacients, pot millorar, igual que amb les recerques i els llocs no controlats sense cap tipus d'identificació amb el Oftalmologia demostrat, aquesta relació s'ha refredat.

S'ha de fer èmfasi que el sufix ".com", tot i ser el major nombre d'aparicions al Brasil no és l'únic i és categoria genèrica, és a dir, qualsevol persona o empresa pot registrar una adreça en qualsevol tema sense mostrar alguna relació amb el que està sent publicat a la seva pàgina web.

Comentaris

Re: Tecnologia en la Medicina
11 abr 2016
Bienvenidxs al emocionante mundo neoliberal de lxs especialistas!

Dice que l'identificació digital "porta beneficis per a tothom, de manera que la relació entre professionals i pacients, pot millorar..."

Actualmente ya estamos "disfrutando" de todos esos beneficios con los sistemas de cita previa en sanidad y la atención protocolarizada, haciendo diagnósticos sin prueba alguna.

Estar colegiadxs, no es ninguna garantía y lo que aportaría un mejor trato y cuidado, sería un cambio del modelo médico oficial de la asistencia sanitaria público-estatal.
Re: Tecnologia en la Medicina
11 abr 2016
Val a dir que aquest sufixes per la sanitat privada, no per la pública, cada cop més deteriorada, també a brasil... pels pobre també tenim aplicacions a internet (de pagament però menys)... podem veure més dades a http://barcelona.indymedia.org/newswire/display_any/494593 ... En termes generals la tecnologia serveix per els rics per triar metge privat i per els pobres per rebaixar costos.
Sindicato Sindicat