Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Vulneracions de Drets #DDHH a la Presó de Fleury_Merogis
08 abr 2016
La Marina Bernadó Bonada, presa política catalana internacionalista està patint novament retallades de drets i restriccions a la Presó de Fleury-merogis on roman segrestada desde fa 9 anys . Des d'aquí, fem una crida a la Solidaritat cap a ella i la resta de preses que romanen segrestades, amb un massiu enviament de postals,cartes al Director de la Presó.
A continuació us enviem l'escrit en Francés que va dirigit al Director de la presó de Fleury.
wCv3wG7v_400x400.jpeg
RESTRICCIONS QUE ESTÀ PATINT LA PRESA POLÍTICA CATALANA a la Presó de Fleury-Merogis a París.
MARINA BERNADÓ BONADA
Et volem a Casa !

A la presó de dones de Fleury-Mèrogis les condicions de vida s'han degradat des de que el passat dia 4 d'Abril es va posar el marxa un nou sistema de funcionament. Els dies de visites s'han vist reduïts de 5 a 3 dies a la setmana. Les hores de pati han quedat reduïdes a tenir un sol pati al dia de menys de 2 hores, amb horari altern de matí o de tarda, el que suposa que els dies que no hi ha possibilitat d'anar al poliesportiu (per exemple els caps de setmana) estarem tancades a les cel.les desde les 11 del matí fins el patí de l'endemà a les 15h, un tancament que suposa 26hores aïllades. Per aquest motiu des de Rescat (col·lectiu de suport els presos i preses polítiques catalanes) fem una crida a la solidaritat perque envieu al director de la presó Mr. Parscau, per carta o per fax el text següent:
"M. Parscau,
Les conditions de vie que vous voulez imposer à la MAF de Fleury-Mèrogis constituent une atteinte à la dignité humaine. Le système de promenade unique et alternée suppose un enfermement (dans une cellule sans aèration, sans duche et sans frigo) qui peut se prolonger pendant 26 heures les jours où il n'y a pas d'activité ni sport (ce qui arrive souvent), et sourtout le week-end. Je réclam
e des conditions dignes et que les demandes des prisonnières soient prises en compte"


Mr. M Parscau - Directeur adjoint à la MAF
MAF de Fleury-Mèrogis
9, Avenue des Peupliers
91700 Fleury-Mèrogis
FAX - 0033 169 460 336

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat