Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
VI Festival de Cinema Anarquista de Barcelona (2016)
17 mar 2016
Estimades rates i feristeles diverses, negres i altament florejades:

Un cop més, i malgrat l'enorme gest d'irresponsabilitat que suposa el fet de donar excessiva continuïtat a les coses, ens dirigim a vosaltres per a informar que aquest any tindreu el gran plaer, o disgust (cadascun amb el seu), de veure néixer i morir la VI edició del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona. Un cop més, doncs, us desafiem a compartir amb nosaltres aquesta tirallonga de curts, documentals i pel·lícules que projectem amb millor o pitjor encert però que, això sí, sempre esperem que no us deixin indiferents.

Com no, les dates rondaran a mitjans de maig, concretament (per no jugar en la lògica difusa) del 12 al 14 de Maig, per nostàlgia i perquè ens encanta el risc que plogui i se'ns en vagi tot a fer punyetes. A Kasa de la Muntanya, que ens va agradar això de la projecció interespacial.

Per acabar, tampoc tenim molt més que dir de moment, un aclariment per despistadetes i despistadets: aquest "festival" no compta amb les connotacions clàssiques associades a un "festival". És a dir, ni hi ha catifa vermella ni és un espai de guayoneo per mostrar-se i al qual no es pot faltar. Per tant, es pot assistir amb qualsevol tipus de calçat i, per als més valents, fins i tot descalços! I per altra banda, si no t'interessen les projeccions i tens ànsies de glamour, alcohol descontrolat i de deixar-te veure, un consell: sigues eficaç! Barcelona està plena d'espais que s'adapten a les teves necessitats! No tens perquè venir, es pot faltar!

Després d'aquest aclariment sincer i el més diplomàtic possible, us convidem a activar el vostre radar de la memòria i que tingueu present que, al maig: REPETIM!

-----------------------------------

Estimadas ratas y alimañas varias, negras y altamente floreadas:

Una vez más, y pese al enorme gesto de irresponsabilidad que supone el dar excesiva continuidad a las cosas, nos dirigimos a vosotrxs para informaros que este año tendreis el gran placer, o disgusto (cada cuál con lo suyo), de ver nacer y morir la VI edición del Festival de Cine Anarquista de Barcelona. Una vez más, pues, os retamos a compartir con nosotrxs la ristra de cortos, documentales y peliculas que proyectamos con mejor o peor acierto pero que, eso sí, siempre esperamos que nunca os dejen indiferentes.

Como no, las fechas rondarán a mediados de mayo, concretamente (por no apelar a la lógica difusa) del 12 al 14 de Mayo, por nostalgia y porque nos encanta el riesgo de que llueva y se nos vaya todo al carajo. En Kasa de la Muntanya, que nos gustó lo de la proyección interespacial.

Para finalizar, tampoco tenemos mucho más que decir de momento, una aclaración para despistadillos y despistadillas: este "festival" no cuenta con las connotaciones clásicas asociadas a un "festival". Es decir, ni hay alfombra roja ni es un espacio de guayoneo para mostrarse y en el que no se puede faltar. Por tanto, se puede asistir con cualquier tipo de calzado y, para los más valientes, hasta descalzos! Y por lo otro, si no te interesan las proyecciones y tienes ansias de glamour, alcohol descontrolado y que te vean, un consejo: ¡sé eficaz! ¡Barcelona está llena de espacios que se adaptan a tus necesidades! ¡No tienes porqué venir, se puede faltar!

Después de esta aclaración sincera y lo más diplomática posible, os invitamos a activar vuestro rádar de la memoria y que tengais presente que, en mayo: ¡REPETIMOS!
Mira també:
http://fcab.cf
http://@FcabBcn

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat