Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
[catala] Boletin impreso de La Haine n.18 - agosto 2003
04 ago 2003
Para recibir el boletín vía e-mail escríbenos a boletin ARROBA lahaine.org
Aquí os enviamos el boletin impreso en català de agosto (número 18), para que imprimais algunas copias y las repartais allí donde podais, y asi aportar un granito de arena a hacer frente a las garras de los medios corporativos.

http://www.lahaine.org/global/boletin18_cat.pdf
[bájatelo tb en el link al final de la info]

Incluye:
-Editorial La Haine
-Cartas de Amanda y Edu, anarquistas valencianos torturados por la
policía
-Situación de los detenidos en Tesalónika
-El CSO Les Naus en Guerra Permanente
-No olvidamos, Carlo
-Lucha en la Red

EDITORIAL:
Fa 50 anys un grup de bojos armats amb escopetes de fira va intentar l'assalt a la caserna Moncada, Cuba. Marginals, sense recursos però armats amb forta decisió i valentia, es van enfrontar a la feroç dictadura representant dels interessos imperialistes de la oligarquía nord-americana. Anys després aquesta presumpta debilitat en forma de guerrilla va derrotar a tot un exèrcit i al sistema capitalista que defensava.

En l'Estat espanyol, centenars de militants realitzen actes subversius, sabotatge o atac a estructures capitalistes cada setmana. Grups de suport veuen amb simpatia aquestes accions, entenen el perquè i la seva necessitat per a produir una ruptura real amb el sistema cap a altres formes de vida infinitament més justes.

Ens trobem amb una àmplia estructura guerrillera ja existent però que no funciona encara com a tal, el que permet el tractament aïllat per part de l'estat de les accions individuals , facilitant la repressió i minimitzant les conseqüències d'actes descoordinats.

On està avui el nostre Moncada?Com atacar-lo? Quan? Potser d'alguna de les respostes algun dia sortirà el ciment que uneixi les diferents resistències anticapitalistes en La Resistència.
Mira també:
http://www.lahaine.org/global/boletin18_cat.pdf
Sindicato Sindicat