Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Concentració: A Judici per Defensar Els Barris
23 feb 2016
El dia 24 de febrer jutjaran a un company del barri, membre actiu a les activitats de Can Batlló, per sortir al carrer durant l’Efecte Can Vies i al que la fiscalia li demana 8 anys de presó. És per això que convoquem concentració de suport davant de la Ciutat de la (In)Justícia el 24 de febrer a les 12:30h.
#file_1#
A JUDICI PER DEFENSAR ELS BARRIS
Can Vies és un referent de la dinamització cultural del barri de Sants i un espai carregat d’activitat política que incideix en les dinàmiques i conflictes que es produeixen al barri i més enllà. Alhora és un laboratori d’experiències i aprenentatge col·lectiu per on han passat i passen moltíssimes persones i col·lectius.
Al maig farà dos anys d’ençà que el barri de Sants va viure l’intent de desallotjament del CSA, això va ser l’espurna que va encendre el suport mutu de la gent de pobles i barris d’arreu per defensar una vida que pugui ser viscuda i l’autogestió i la lluita enfront els poders institucionals i econòmics que ens oprimeixen.
Milers de persones vam sortir al carrer a cridar que no passaran, que no volem permetre que ens arrabassin els espais populars que construïm colze a colze quotidianament i que ens proporcionen un bri d’alè que ens permet reafirmar-nos en que el capitalisme no és ni la única ni la millor opció per gestionar les nostres vides, que ens permet reafirmar-nos en un altre model de ciutat enfront el model-aparador pensat per a rics i turistes.
Durant aquella setmana els cossos policials van ocupar el barri de Sants fent ús de la força, causant centenars de ferides i enduent-se a 84 persones detingudes, les quals tres van haver de passar per presó preventiva i moltes han passat i passaran per un judicis que no deixen de ser un teatre orquestrat per jutge i fiscalia.

ABSOLUCIÓ ENCAUSADES PER L’EFECTE CAN VIES

Comissió Antirepresiva de l’Assemblea de Barri de Sants

Assemblea d’encausades i solidàries per l’Efecte Can Vies

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat