Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[DEMÀ] Trobada-debat «Gràcia no és un territori a conquerir»
04 feb 2016
Relacionat amb aquesta activitat podeu llegir també el text «Creant moviment popular des del carrer» https://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2015/12/23/creant-moviment-pop/
cartell 5F.jpg
Com ja sabeu al setembre passat vam començar un nou període en el nostre projecte. Arran de les dues trobades anomenades «Repensem el Banc Expropiat» vam establir un nou funcionament intern, aquest està permetent, poc a poc, una major implicació en els assumptes que ens afecten a totes com a part del Banc Expropiat.

D'aquestes reunions del «Repensem» va sortir la necessitat de fer una trobada específica per a definir el Banc Expropiat com a projecte polític, veure quins passos volíem donar cap enfora i quina relació volíem establir entre les diferents activitats i entre aquestes i el projecte comú. Aquesta jornada, que vam anomenar «Què som, què volem ser» pretén exactament el que el seu nom indica: construir una visió conjunta sobre el Banc Expropiat i decidir què fer a partir d'ara. Poder trencar la barrera entre el Banc Expropiat com a espai i les activitats i assemblees que li donen el seu contingut. El Banc Expropiat som totes les que el fem possible. Aquesta jornada la realitzarem el dissabte 6 de febrer.

Dins d'aquest procés, aquest divendres 5 a les 19h, hem organitzat la trobada-debat «Gràcia no és un territori de conquesta. Què ens uneix, què ens separa i què podem construir». Aquesta activitat pública constarà d'una taula rodona a la que hem convidat a l'Assemblea de la Vila, al Moviment Popular de Gràcia i l'Ateneu Llibertari de Gràcia. En aquesta exposaran, a partir de 4 preguntes que hem preparat, quin és el seu model d'espai de confluència a nivell de Gràcia. La idea d'aquesta activitat és poder veure què ens agrada i què no d'aquests diversos models, agafar les idees que ens interessi aplicar al Banc Expropiat i apuntar possibles aliances.
Mira també:
https://bancexpropiatgracia.wordpress.com
https://twitter.con/banc_expropiat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat