Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
(Video) Contrainfos 111
21 gen 2016
Primer programa de l´any, seguim contrainformant!
Prou Sal.jpeg
CONTRAINFOS 111
19/01/2016

https://www.youtube.com/watch?v=hVO4tQwuX00

1. Judici 1er de maig
El pasat 1 de maig de 2014 a Barcelona es van reunir 4000 personas per un Primer de Maig combatiu, independent dels sindicats dominants. Van ser detingudes 4 persones pels fets. El 14 de gener de 2016 es va fer un judici.

2. Mani tancarem el CIE
Les morts no s´obliden, el Cie no es reforma, s´enderroca. Amb aquest lema es convocà el passat dimarts 12 de gener una concentració a les portes del CIe de Zona Franca. Les obres de remodelació d´aquest centre, estàn lucrant a empreses i la Creu Roja hi és involucrada. Recordem que en en aquest centre han mort 3 persones des de la seva inauguració l´any 2006.

3. Campanya Prou Sal
Sallent.- La Campanya Boicot Desinversio i Sancions a Israel i la Campanya Prou Sal denuncien la contaminació dels aqüífers per l´empresa Iberpotash, filial d´ICL i expliquen les raons per boicotejar a aquesta empresa que apadrina soldats i ocupa militarment Palestina i el mar mort.

4. Un minuto por el Beni
I ara que el fenòmen del Niño està inundan Bolivia, recuperen un video que ha realitzat un company del Contrainfos per denunciar el proyecte de construir un nou pantà a l´Amazonia.

5. Convocatòries
I els propers 21,22,23 de gener es realitzarà la primera sessió a Barcelna de BikeWars, jocs i batalles amb bicicletes autoconstruides on el Do It Your Self serà el protagonista a Santa Coloma. Per més info: http://bikewarsbcn.blogspot.es/

6-Mobilitzacions contra un nou ecocidi a Cancún
Centenars de ciutadans de Cancún (Quintana Roo, Mèxic) tracten de paralitzar la devastació d'unes 70 hectàrees de manglar en l'àrea del Malecón Tajamar venudes a empresaris. El projecte de construcció de centres comercials, oficines i habitatges de luxe, que segons el col·lectiu Guardians del Manglar Cancún.
està arrasant diversos tipus de mangles i palmeres, i també esparvers, garses, picots, colibrís, pelicans, cocodrils, tortugues, iguanes, crancs i moltes altres espècies més. El 18 de gener de 2016, el Fons Nacional de Foment al Turisme (FONATUR) pretenia ingressar novament a Malecón Tajamar per omplir les zones devastades el passat 16 de gener i els aiguamolls en què encara hi ha animals vius.



VOLS COL.LABORAR? VINE ELS DILLUNS VESPRE A L INFOESPAI DE LA PLAÇA DEL SOL!

@contrainfos
http://latele.cat
Mira també:
http://latele.cat/contrainfos/
https://www.youtube.com/watch?v=hVO4tQwuX00

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa