Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
CGT al Ple de Tarragona contra el robatori del seu local per part de la patronal
01 ago 2003
La CGT de Tarragona fa sentir la seva veu al pole municipal contra la repressio a la lluita per recuperar el local robat per la patronal Cepta a totes les treballadores i treballadors
Premsa_pasma_cgt.JPG
Des de fa 17 mesos, la CGT de Tarragona està desenvolupant una lluita constant per la recuperació del Patrimoni Sindical Acumulat de la ciutat de Tarragona per a les treballadores i els treballadors. La patronal Cepta, amb el suport explícit de CCOO, s'ha quedat el 20% de l'espai del patrimoni sindical que li tocava aCGT dins l'edifici del vell Inem de la ciutat, que s'ha repartit després que aquesta entitat ha abandonat el seus locals a la Rambla Nova de Tarragona.CCOO i la patronal han fet un pacte de repartiment de l'espai queinclou, dins del Patrimoni Sindical Acumulat, lal Cepta, l'organització empresarial tarragonina. Aquesta colla de lladres ha ocupat l'espai amb el suport de la Policia Nacional i la Guàrdia urbana. Els trevbalaldors i treballadores de CGT hem desenvolupat un alluita amb acció directa constant (manifestacions, concentracions, okupacions..) que ha portat el consistpori (CiU més PP amb el fatxa de l'alcalde Nadal al capdavant) a enviar la Guàrdia Urbana per robar-nos l aparadeta informativa que teníem a les portes del nostre local robat per la patronal. El passat 1 d'agost, coincidint amb el Ple Municipal, els treballadors i les treballadores de CGT ens vam plantar a l aporta de l'Ajuntament per dir-los, megàfon en mà, el que són. Els polítics professionals van haver de parar el ple perquè no s'entenien i ens van enviar la Guàrdia Urbana un altre cop.
No ens atruraran, ni la patronal i els eu escolanet de CCOO ni els polítics de la dreta dura i de la tova. El local no ens el robaran.
patrimonn sindical per a tots el ssindicats

Comentaris

Re: CGT al Ple de Tarragona contra el robatori del seu local per part de la patronal
04 ago 2003
Animo compañeros, al final lo lograreis.
No nos dejemos robar.
salud y anacosindicalismo
Sindicat Terrassa