Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Piquets contra el Corte Inglès a Manresa
12 des 2015
Crónica dels dos piquets realitzats a Manresa.
http://www.bllibertari.org/
corteingles-400x250.jpg
Una vintena de persones realitzaren el passat 10 de novembre un piquet informatiu a l’Agència de Viatges del Corte Inglés al carrer Carrió de la ciutat de Manresa. D’aquesta manera es pretenia estendre un bri de solidaritat cap els dos companys imputats pels aldarulls de la vaga general del 29-M que tindran judici el pròxim 12 de gener, a qui el Corte Inglés demana 8.500 euros en concepte de responsabilitat civil. També s’aprofità la mobilització per donar a conèixer les paupèrrimes condicions laborals a les què es veuen abocades moltes de les treballadores de l’empresa.

Al llarg del piquet, es repartiren centenars d’octavetes, s’enganxaren adhesius i cartells i es cridaren consignes com “El Corte Inglés explota i persegueix”.

Per últim, es recordà a l’encarregada de la botiga, que la crida i les accions de boicot continuarien fins la retirada de la denúncia i la renúncia explícita al cobrament de la responsabilitat civil per part de l’empresa.

Demostrem que la solidaritat és la nostra millor arma!

-----------------------------------------------

Aquest 10 de desembre, s’ha realitzat un segon piquet informatiu davant l’Agència de Viatges de “El Corte Inglés” situat al Carrer Carrió de Manresa. Altre cop, es repartiren octavetes, es desplegà una pancarta, s’encolaren enganxines i es realitzaren crits per expressar la nostra solidaritat amb les treballadores i exigir la retirada de la responsabilitat civil que l’empresa demana a dues vaguistes del 29-M. Altre cop, des de la botiga s’optà per avisar als Mossos d’Esquadra per intentar ocultar la realitat.

Si alguna cosa bona tenen les nostres vides precàries és que ens deixen força temps lliure per assenyalar a les empreses que ens trepitgen. Boicot “El Corte Inglés”!

Podeu llegir la octaveta repartida així com tenir accés a tots els materials de la campanya a: https://lavagaquevolem.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa