Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: xarxa i llibertat
Jornada solidària Antirepressiva
10 des 2015
Jornada solidària antirepressiva
1+del29M.jpg
El proper diiumenge 13 de desembre, l’Ateneu cooperatiu La Base acull unes jornades solidàries antirepressives en suport a la campanya “1+del29M”.

El Corte Inglés ha denunciat a dues companyes vaguistes per danys a les seves instal·lacions i reclama una Responsabilitat Civil de més de 8.500 euros. Paral·lelament, la Fiscalia pels mateixos fets exigeix entre 3 i 5 anys de presó a les dues companyes, acusant-les de desordres públics i demana una pena-multa de 7200 euros a una d’elles.

Des del grup de suport agraïm càlidament tal oferiment, doncs esdevé una nova mostra en suport al company represaliat després de la vaga general del 29 de març del 2012.

En aquesta ocasió, la jornada será diurna i encabirà un vermut flamenc, una paella i un concert, a més d’una nova xerrada-debat en el marc de la campanya.

Dita xerrada-debat versarà sobre “la potencia dels moments insurrecionals i els seus límits” i comptarem amb diferents ponents per a compartir perspectives.

Així doncs, continuem amb la línea d’anar organitzant diferents activitats amb l’ànim d’aprofundir en aquests temes, fer difusió de cas i, al mateix temps, col·laborar amb la caixa de resistència.

"Saber levantar una barricada no sirve de mucho si no se sabe cómo vivir detrás de ella"

L’acte serà a l’Ateneu La base (c/Hortes, num 10. Poble Sec), de 12h a 21h.
Mira també:
https://1mesdel29m.wordpress.com/2015/12/07/jornada-solidaria-a-lateneu-la-base/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat