Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Mataró] Desembre a l'Ateneu Anarquista Pueblo Seco
08 des 2015
Programació de Desembre
CVUux-VWwAARIpq.jpg
DESEMBRE A L'ATENEU ANARQUISTA PUEBLO SECO
-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠-⁠
"Hi ha diverses maneres de matar. A un home, pots clavar-li un ganivet a la panxa, o retirar-li el pa, o no tenir-ne cura quan està malalt, o entaforar-lo en una casa infecta, o fer-lo matar treballant, o incitar-lo al suïcidi, o fer-lo anar a la guerra, etc. Només unes quantes d´aquestes coses són prohibides al nostre Estat. " Bertolt BrechtDivendres 11

21:00 Sopar popular vegà i projecció de "Frente a la sociedad carcelaria, ni silencio, ni olvido, sólo lucha!" Xile, 2015. Curt documental sobre els diferents presos antiautoritaris i anarquistes a Xile.
En acabat hi haurà música.

Diumenge 20

19:00 Projecció de "Timbuktu" d' Abderrahmane Sissako. 96min, Mauritania/França 2014. Film sobre la guerra de Mali i la vida sota el fonamentalisme religiós.


* Recordeu que aquest mes només hi ha sopar el dia 11.
** L'assessorament laboral és cada dimecres a les 18:30 exceptuant dimecres 23 i dimecres 30, que no n'hi haurà.
*** Si busqueu algun llibre o voleu simplement tafanejar, la distribuïdora Ferros Curts obre la distri divendres 11 i divendres 18 a partir de les 18:30. Per a rebre el catàleg de llibres podeu enviar un mail a ferroscurts ARROBA riseup.net.


--
Ateneu Anarquista | Pueblo Seco
Av. Puig i Cadafalch 190, Barri de Cerdanyola,
Mataró -⁠Baix Maresme-⁠
https://twitter.con/pueblosecoaa
Mira també:
https://twitter.con/pueblosecoaa

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa