Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
21/11 Presentació "la lluita ignorada" a la CORB (Lleida)
16 nov 2015
Dissabte 21/11/2015 a partir de les 18h Presentació del llibre "La lluita ignorada" i concerts de rap mes micro obert a la C.O.R.B
llibrekurdiscat.jpg
Primer acte a la CORB Dissabte 21 - 19h.

Presentació del llibre per KurdisCat, en coedició amb l'editorial Descontrol. El títol és "La revolució ignorada" i és una introducció al procés de transformació social que s'està duent a terme a Rojava, així com quins són els seus antecedents.

És un llibre senzill, que pretén servir de primera aproximació al conflicte del Kurdistan. També és el primer llibre de la col·lecció "Sol de revolta", l'objectiu de la qual és apropar la realitat del Kurdistan, del seu conflicte i de les seves ensenyances. A caire d'exemple hi ha en preparació un volum sobre teoria política kurda i un altre per aprofundir en la revolució a Rojava.

El preu de venta del llibre són 10 euros i tots els beneficis van destinats a la campanya "Suport a Kobane". Per altra banda aquí teniu l'enllaç de descàrrega del llibre, tot i això demanem la col·laboració econòmica voluntària a la campanya de recollida de diners.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa