Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
La CUP ja és el millor postor per les noves eleccions del 2016
12 nov 2015
elroto20081107.gif


Les promeses estadístiques ja atorguen a la CUP un gran creixement de vot, ja que persisteix en el discurs de valors per sobre de l'economia parlamentària, que precísament és el discurs més rentable electoralment.

El «NO tranquil» de la CUP a investir Artur Mas com a president de la Generalitat de Catalunya és el de la seguretat que el seu grup parlamentari creixerà ràpidament, si utilitza aquesta demostració de valentia a la campanya electoral de gener del 2016, per les noves eleccions al parlament autonòmic.

L'any 2015 haurà suposat una forta renovació de banderes al teatre electoral de Catalunya, la comunitat autònoma que sempre preocupa més als estadistes quan hi ha mobilitzacions completament ciutadanes, com la dels indignats del 2011 o la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.

Si interpretem un cicle de colors: Ciudadanos és ja la bandera per reemplaçar lentament el PP, Podemos per reemplaçar el PSOE, ERC per reemplaçar CiU, i la CUP per desplaçar ERC.
CDC i UDC (=CiU) a la pràctica ja es van dissoldre la primavera del 2015, i IC-V es quedarà amb la bandera verda dels més fidels. Altres partits de nova creació hauran de cercar un flotador mentre els mass media esbandeixin la sopa de lletres.

20060814044230-elroto8.gif
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/499927/index.php
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/499595/index.php

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa