Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Piquet informatiu a Hipercor de Sant Andreu en solidaritat amb imputats per la vaga general del 29M
09 nov 2015
hipercor1.jpg
hipercor2.jpg
El passat dissabte 7 de novembre a les 18:30h diverses militants anticapitalistes de Sant Andreu i la Sagrera vam realitzar un piquet informatiu a l’Hipercor de l’Avinguda Meridiana. L’objectiu era fer saber a tothom que El Corte Ingles, a més de ser una empresa caracteritzada per unes condicions especialment precàries i abusives cap a la plantilla, està pressionant dos manifestants imputats pels aldarulls de la vaga general del 29M per a que paguin 8500 euros en concepte de responsabilitat civil. Se'ls vol condemnar pels danys que aquest grup empresarial mafiós merescudament va rebre durant la manifestació de la tarda.

El piquet va recorre l’interior de l'”outlet” d’El Corte Ingles cridant al boicot fins arribar a les portes de l’Hipercor adjacent, on va concentrar-se a repartint centenars d’octavetes explicant el cas a tothom que s’apropava a interessar-se. Hem de dir que ens va sorprendre la bona acollida i el suport que mostraven moltes de les persones amb les que vam parlar, tenint la possibilitat de xerrar amb alguna ex-treballadora que donava fe de les nefastes condicions laborals que imposa El Corte Ingles.

En finalitzar el acte, vam comunicar a representants de l’empresa que la campanya de boicot continuaria activa fins la retirada de la denúncia i la decisió ferma d’El Corte Ingles de renunciar al cobrament de la responsabilitat civil.

Animem a totes les persones conscients i lluitadores de Barcelona, en especial a les que van participar de la vaga del 29m, a no deixar soles les dues companyes imputades, a participar activament en la campanya i a demostrar a la la patronal que explotar i perseguir treballadores té un cost a pagar.
Mira també:
https://directa.cat/actualitat/comenca-una-campanya-de-boicot-corte-ingles-en-suport-dos-vaguistes-del-29m

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa