Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: mitjans i manipulació
(Video) [Contrainfos 107]
08 nov 2015
Nou contrainfos amb noticies d'octubre. el butlletí visual de latele.cat sobre el que es mou pels carrers de Barcelona i més
CONTRAINFOS 107
Octubre 2015

https://www.youtube.com/watch?v=yHYQCyb0rzY


1. Jornades antifeixistes

2. Manifestació Aniversari Ayotzinapa

3. Plataforma Autopista Electrica Huesca:
El Volt Energètic és una trobada en ruta pel territori d´activistes i organitzacions que aposten per la defensa del territori i per un nou model energètic.
Ens desplacem a les teres de la Ribagorça per conéixer, de la mà de la Plataforma Autopista Elèctrica No, la seva resistència al projecte d´interconnexió elèctrica.
Més info: http://autopistaelectricano.blogspot.com.es/

4. Rojo y Negro TV
Contrainfos estuvo presente en el programa emitido en directo de RojoyNegrotV sobre transnacionales. Conversamos con algunos miembros del colectivo que realiza el programa.

5. FemArt 2015

Inauguració de la Mostra d´Art Feminista de Barcelona FemArt 2015. Exposició organitzada per Ca la Dona. Més info: femartmostra.blogspot.com.es


6. Fútbol al Forat de la Vergonya
Barcelona 24/10/2015.- Tradicional torneig de futbol al parc del Forat de la Vergonya, amb una concurrida participació d´equips del barri i col.lectius de la ciutats. (L´equip de latele.cat va fer un bon paper, malgrat el mal estat físic dels esportistes.)
També es va fer un homenatge als companys Raul i Edu, defensors del parc i hort que avui tenim gràcies a la lluita.


------------------
El contrainfos és el butlletí de notícies de latele.cat, un mitjà lliure i autogestionat a Barcelona, criminalitzat i perseguit per la Generalitat de Catalunya amb una multa de 500.00 euros + interessos. Ens han comenat a embargar els cuatre duros que teníem per pagar lloguer del local.
Vols col.laborar amb nosaltres? pots aportar i suggerir notícies, videos, editar continguts..
Passa't per l´ infoespi dilluns vespre.
Mira també:
http://latele.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat