Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Junts per reprimir. Juntes fem front a la repressió.
07 nov 2015
Comunicat del CSOA Transformadors sobre la persecució d’anarquistes i la construcció d’un nou Estat, davant els recents arrestos a Barcelona i Manresa.
Aquest govern d’unitat nacional ens ha mostrat ja la seva intenció de construïr un nou Estat repressor. No podia ser d’altra manera. Tot Estat ha de generar els seus elements enemics, interns i externs, i articular una història hegemònica que li doni sentit i justificació. Les veus dissidents no hi tenen cabuda. Les pràctiques desobedients són castigades.

Nosaltres, anarquistes, felicitem les aspiracions d’independència d’una bona part de la població. Què pot haver de més independentista que l’anarquisme? Que lluita per una societat organitzada igualitàriament, lliurement, sense jerarquies ni tuteles paternalistes, conscient i responsable, autosuficient, guiada per la raò, la cerca de la veritat i la satisfacció de les nostres necessitats.

Posar els fonaments d’aquesta societat a la que aspirem és el crim de les persones detingudes a les operacions Pandora. I és també el nostre crim, des de Transformadors i des de tots els altres col·lectius llibertaris d’aquesta ciutat.

Rebutgem les acusacions de terrorisme perquè, quin terror causen les nostres idees i pràctiques? I sobretot, qui el pateix aquest terror? Potser aquells que treuen profit d’una població sotmesa, ignorant, atomitzada i alienada. Polítics, capitalistes, militars, capellans de tota mena… Els òrgans vitals de l’aparell estatal. Potser ells sí que tenen por de la llibertat, però nosaltres no. Qui té por, doncs, de l’anarquia? Esclaves satisfetes, ames privilegiades, persones intoxicades per la veritat oficial.

Aquest discurs totalitari es construeix també mitjançant el cop repressiu. Ajuda a configurar la imatge de l’enemiga, assenyalada com a perill a eliminar. En caure com una bomba, la repressió produeix una ona expansiva que persegueix paralitzar tots els moviments socials que puguin pertorbar l’ordre imposat. Qualsevol que qüestioni el govern serà posada sota sospita.

Des de Transformadors reconeixem en les persones detingudes per anarquistes a companyes amb els mateixos somnis que nosaltres. Somnis que farem realitat seguint endavant amb les nostres lluites i projectes. Compten amb tot el nostre suport i des d’aquí les hi fem arribar una forta abraçada. Estem juntes per fer front a la repressió. Salut i força!
Mira també:
https://csoatransformadors.wordpress.com/2015/11/04/junts-per-reprimir-comunicat-solidari-amb-les-repressaliades-en-loperacio-p

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Junts per reprimir. Juntes fem front a la repressió.
09 nov 2015
Solidaritat amb anarquistes empresonades , llibertat ARA!!
Prou muntatges policials!!
Independència total, anarquia sense límits!
Visca la terra, mort als estats!!
Salut!
Sindicat Terrassa