Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Si ens busquen porta a porta, respondrem colze a colze (Comunicat davant la noticia de l’empresonament del nostre company)
30 oct 2015
Avui, 30 d’octubre de 2015, les persones detingudes en l’aparatosa operació policial contra el moviment llibertari, suposadament continuadora de la ja famosa Operació Pandora, han passat a disposició judicial. Totes elles es troben en llibertat amb càrrecs, excepte un company al que li apliquen presó preventiva. Sense oblidar a ninguna de les persones detingudes en aquet procés o d’altres similars, en nom de les assemblees signants d’aquet comunicat voldriem fer menció precisament a aquet empresonament, ja que el company afectat és militant de les nostres organitzacions.

Des d’Acció Llibertària de Sants ens agradaria remarcar que la persecució ideològica es fruit de l’activitat política. En aquest sentit, el nostre colectiu defensa obertament la participació política a nivell barrial, mitjançant la creació y propagació del espais antiautoritaris; la propaganda y difusió de les idees anarquistes; i la formació teòrica i pràctica en tots els aspectes de la nostra vida que ens porten a ser persones més lliures i autónomes. Es per la pràctica d’aquests valors pel que han detingut al nostre company, i precisament aquesta és la raó de que interpretem el seu empresonament com un atac a tots els integrants del nostre col·lectiu.

En la mateixa linia, desde la CNT-AIT de Barcelona voldriem destacar la intencionalitat destructiva d’aquets cops cap als col·lectius, organitzacions i grups llibertaris. Més enllà del simple càstig a individuus concrets, ja de per si despreciable, la repressió tracta d’afectar-nos com moviment. En el nostre cas concret, el company empresonat és l’actual Secretari d’Organització del nostre sindicat, un militant altament compromés amb els diferents conflictes laborals en els que estem immersos, així com el delegat de la secció sindical en la seva empresa. En definitiva es tracta d’un treballador solidari, una persona que aporta a la nostra organització un incalculable treball en la defensa de la dignitat de la classe treballadora.

Des d’ambdues organitzacions hem decidit fer pública la nostra determinació en la lluita per la llibertat de tots els presos anarquistes, asumint a més a més la detenció del nostre company com si fos la de qualsevol de nosaltres. No esperem clemencia ni humanitat de l’aparell estatal que el manté empresonat. Som plenament conscients que la suma de les nostres condicions de classe i la nostra activitat política ens situa com a objectiu a derribar. No obstant, acceptem el nostre paper, no reneguem d’ell, i per suposat mai deixarem de fer el que fem. Preferim mil cops la lluita per la llibertat que la tranquilitat d’una vida d’obediència.

Acció Llibertària de Sants, CNT-AIT de Barcelona.

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa