Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Dietari del nostre temps.
30 oct 2015
A 30 d´octubre de 2015.
Hi ha tres coses que els polítics no poden fer: el ridícul, tolerar la corrupció i no atendre els problemes reals del poble.

La fugida endavant del més corruptes ens està portant a situacions estranyes i no desitjables.

Fa uns dies, una senyora, el nom de la qual no vull recordar, va cridar: Visca la República Catalana! El seu crit, que no havia estat avisat, no va rebre cap eco, ni tant sols entre els seus partidaris més adeptes, perquè va agafar a tothom per sorpresa. Era fora de lloc.

El diaris venen plens de denúncies confirmades sobre el Gran Sàtrapa de la Degeneralitat i la seva organització mafiosa familiar, que estén una xarxa per tot al país, convergència i unió operant necessàriament pel mig. I encara volen discutir el nom de no sé qui, que o bé era corrupte o bé era una babau i no s´assabentava de res.

Quina manera de fer el ridícul!

On és una solemne declaració de tot el Parlament contra la corrupció del tres per cent i més, que demani un càstig exemplar de les elits que l´han fet i l´han permès?

Si cal fundar una república és sobre el fonament d´una neteja exemplar de tots aquells que ens han robat, aquí i a tot arreu.

Mor gent en els hospitals per les retallades, les nostres escoles manquen de prou medis, l´atur es insuportable, apareix la fam i no només la desnutrició infantil. Al mateix temps la classe mitja paga uns impostos que l´ofeguen.

S´arriba a parlar de tres mil milions d´euros acumulats per una organització criminal de caire familiar i extensió a tot Catalunya sota la forma d´un partit. El seus serveis en venda, las seves eines de treball no eren altres que el poder i la impunitat.

Val qui serveix i qui serveix són els polítics al poble... en teoria, perquè a la pràctica sabem que som un poble mediterrani acostumat a venerar el poder, a claudicar.

Els polítics no són, ni han estat mai servidors, sinó prepotents amos d´esclaus.
Així doncs passa el que havia de passar i el nostres polítics es foten en un sidral del que no saben com sortir-se´n, i , embolica que fa fort, fan una declaració al sol, assalten el poder de l´ Estat espanyol amb un paper a la mà i empresonen quatre anarquistes i tres rodamóns.

I per acabar-ho d´adobar la Degeneralitat declara que no té diners per pagar la factura farmacèutica.

Fan el ridícul, toleren la corrupció i no solucionen els problemes reals.

He anat al Ikea i m´he comprat una estora que diu: Visca la república de casa meva.

Al menys la meva estora no fa gaire el ridícul, l´ha he pagat amb els meus diners, IVA inclòs, i serveix per netejar les soles de les sabates abans d´entrar a casa. Ja ho voldria això la Degeneralitat que ens desgoverna

Agustín Guillamón

Comentaris

Re: Dietari del nostre temps.
30 oct 2015
Els minoritaris voldrien que es digués República Popular de Catalunya, recordant la falç i el martell.
Sindicato Sindicat