Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de la CNT-AIT Barcelona davant de les detencions d'anarquistes del 28-10-15
29 oct 2015
Avui al matí, 28 d’octubre de 2015, hem tornat a patir un atac repressiu orquestrat per l’Audiència Nacional i perpetrat pels Mossos d’Esquadra a diferents barris de Barcelona i Manresa. L’excusa ja és vella: la suposada relació dels detinguts i els locals i pisos registrats amb el que s’ha passat a denominar “terrorisme anarquista”.

Una de les persones detingudes és militant del nostre sindicat. A més, un dels locals registrats, l’Ateneu Llibertari de Sants, és el centre de reunió del grup de la CNT-AIT d’aquest barri , així com també un local de referència en la difusió de la cultura i les idees llibertàries a Barcelona. Per descomptat, des de la CNT-AIT recolzem totes i cadascuna de les pràctiques militants que es desenvolupen en aquest local, així com totes i cadascuna de les pràctiques militants que duu a terme el nostre company.

Des dels mitjans de comunicació ja s’està intentant criminalitzar les persones detingudes. Equiparen el terme “terrorisme” al d’ “anarquisme”, i procuren separar l’activitat dels detinguts de la d’altres activistes suposadament més pacífics i moderats. No obstant això, almenys la nostra organització, – un sindicat que no practica cap tipus de terrorisme sinó una defensa ferma de la classe treballadora-, recolza i assumeix com a pròpia la lluita de totes les persones detingudes en el marc d’aquesta operació policial.

Aquest matí hem estat testimonis d’una operació terrorista. Els Mossos d’Esquadra han entrat per la força a casa de diversos companys, treballadors, precaris, aturats i veïns de barris populars de Barcelona i Manresa. S’han endut, segrestades, unes quantes persones. Aquest és el veritable terrorisme: el que té com a objectiu infondre la por a totes les persones que confiem en un món més just, i imposar un càstig a totes aquelles que ens atrevim a lluitar per ell.

Des de la CNT-AIT de Barcelona reiterem el nostre suport i solidaritat cap a totes les persones detingudes aquest matí, alhora que fem públic el nostre compromís en la lluita per la seva llibertat. Tal i com algú cridava aquest matí en el transcurs del registre de la casa del nostre company: “podran detenir-nos, però no podran parar-nos.”
Mira també:
http://cntbarcelona.org

This work is in the public domain
Sindicat