Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat conjunt de la CNT-AIT d'Olot i l'assemblea Llibertària de La Garrotxa sobre la repressió al moviment llibertari
29 oct 2015
572Una nova onada de repressió s’estén avui contra el moviment llibertari. Des de primera hora d’aquest matí, s’estan duent a terme escorcolls a Centres Socials i a cases particulars, en el que és la continuació de l’Operació Pandora del desembre passat. Recordem que, en aquella fase de l’operació set companyes van ser empresonades sense fiança i, després d’un mes i mig a la presó van ser posades en llibertat, fet que demostra el poc fonament d’aquestes actuacions. Avui, de moment, es confirmen vuit detencions, entre elles també hi hauria un advocat de Sants.

Els mitjans, la policia i la pròpia Audiència Nacional tornen a carregar contra el moviment llibertari i a relacionar-nos amb un inexistent terrorisme anarquista, en un intent d’atemorir la població i de fer emmudir la nostra veu i les nostres propostes.

Però no ens faran callar, ni la repressió cap a les persones, ni la criminalització de les idees, ni les reixes de les presons ens impediran seguir amb la nostra tasca de construir un món millor per totes i tots i fet entre totes i tots.

El moviment llibertari no para de créixer i d’organitzar-se, bona mostra d’això en són els diversos col•lectius que en els darrers anys han anat sorgint a Catalunya i a l’estat espanyol. Gent que treballem perquè l’anarquisme arribi a tots els racons del món i per canviar la societat que ens envolta.

Només ens queda seguir amb la lluita al carrer, als pobles, als barris, a la feina i en tots els àmbits que ens afecten com a persones, ciutadanes o treballadores.

Si ens toquen a una ens toquen a totes!
La repressió no ens atura.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat conjunt de la CNT-AIT d'Olot i l'assemblea Llibertària de La Garrotxa sobre la repressió al moviment llibertari
29 oct 2015
Aquí es pot comprovar la font:

http://www.cntolot.org/comunicat-de-lassemblea-llibertaria-de-la-garrotx/
Re: Comunicat conjunt de la CNT-AIT d'Olot i l'assemblea Llibertària de La Garrotxa sobre la repressió al moviment llibertari
29 oct 2015
Cas Pandora, un artefacte ideat pels serveis d'informació dels Mossos d'Esquadra

https://directa.cat/cas-pandora-un-artefacte-ideat-pels-serveis-dinforma

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more