Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Comunicat de la CNT catalana sobre el nou atac contra el moviment llibertari
29 oct 2015
Aquest matí hem tingut la lamentable notícia que l’Estat, per mitjà de l’Audiència Nacional i els Mossos d’Esquadra ha tornat a perpetrar un seguit de registres de locals i pisos, així com de detencions de militants llibertaris de Barcelona i Manresa una de les quals -almenys que tinguem constància fins ara- és afiliat d’aquesta organització.

Unes actuacions que no qualificarem de cap altra forma que de repressió al moviment llibertari, donant continuïtat a una estratègia judicial i policial que ja s’ha saldat amb diverses detencions a anarquistes els darrers mesos. Parlem de l’operació Pandora i l’operació Piñata.


Des del Secretariat Permanent del Comitè Regional de Catalunya i Balears de la CNT-AIT, condemnem l’actuació dels aparells repressors de l’Estat i ens solidaritzem amb totes les detingudes, així com els seus familiars i amics. Animem a tota la població a sumar-se als actes de suport que es vagin desenvolupant i a seguir enfortint la lluita social, a través de la solidaritat i l’ajuda mútua i l’autoorganització, doncs és la millor arma contra els enemics del poble organitzat.

Secretariat permanent

CNT Catalunya i Balears
Mira també:
http://solidaridadobrera.cnt.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat de la CNT catalana sobre el nou atac contra el moviment llibertari
29 oct 2015
Cas Pandora, un artefacte ideat pels serveis d'informació dels Mossos d'Esquadra

https://directa.cat/cas-pandora-un-artefacte-ideat-pels-serveis-dinforma
Sindicato Sindicat